D-Jeugd – Een nieuw team en 2 nieuwe coaches

03 Oktober 2021 – Door Ivo –

Een nieuw team en 2 nieuwe coaches, het seizoen kan beginnen met de 1e thuiswedstrijd.

Bijna op volle sterkte treden we aan tegen V&S uit Groningen. De posities, de andere medespelers en anders verdedigen dan in de vorige competitie, alles moet weer wennen na zo’n lange tijd geen officiële wedstrijd te hebben gespeeld.

Quinten begint met het verdedigen van het doel en de verdediging staat prima.  Mooie aanvallen en break-outs en de ruststand is 8-5.  In de 2e helft zet V&S een tandje bij en langzamerhand kruipen ze dichterbij. Nog anderhalve minuut te spelen en we krijgen een penalty tegen. Inmiddels keept Vera en staat ze oog in oog met de tegenstander. Helaas schiet deze vlijmscherp de gelijkmaker binnen, het staat 10-10. Het publiek van beide teams is te horen en juicht ze naar het einde toe. Dan krijgt Sjors de bal, en kijkt om haar heen en schiet op goal. Met een vlijmscherpe lob vliegt deze over de keeper heen. Het publiek gaat door het dolle heen en de 1e wedstrijd is gewonnen. 2 trotse coaches aanschouwen het mooie tafereel, dit biedt mogelijkheden voor dec rest van de competitie!