NieuwsWedstrijdverslagVido DS1 vs Cometas DS1

26 januari 2020by H.V.Cometas
H.V.Cometas Ds1

Toch weer 2 punten

Door Simone Postma, 26 januari 2020

Zaterdagavond in Purmerend mogen we bij de meiden van Vido weer eens met hars spelen. Even wennen maar eigenlijk voelt het gelijk wel goed.

We beginnen de wedstrijd dan ook sterk. Vooral onze dekking staat goed, 10 minuten lang scoort de thuisploeg niet. Wij hier en daar wel, maar toch hebben we ook wat teveel balverlies. Na 15 minuten staat het 1-7. Daar ontstaat een beetje het kantelpunt in de wedstrijd. Onze dekking verslapt, we zijn onze felheid wat kwijt. Natuurlijk krijg je dan ballen om de oren. Als Vido hun keeper wisselt voor een extra aanvaller krijgen we het lastig. Ze komen gelijk. Pas in de laatste minuut komen wij door een lege goal weer op voorsprong. Met 10-11 gaan we de rust in.

Eind eerste helft leverde wat onderlinge frustratie op, die gaan we in de tweede helft gebruiken om deze wedstrijd te winnen. Want daar komen we voor! Dat laten we direct zien met onze verrassingswissel in de eerste aanval. Hun extra aanvaller trappen we niet meer in en we vieren onze successen weer. Zo worden we sterk! Langzaam aan lopen we steeds verder uit. Wanneer de coach van Vido de fout in gaat en zijn team met 4 spelers overblijft, staat ons maar 1 ding te doen; daar gebruik van maken. We komen op een voorsprong van 6 doelpunten en spelen de wedstrijd met ons hoofd uit. 19-24 is de eindstand.

Een overtuigende start, moeizaam middenstuk maar toch weer 2 punten aan het einde. En dat is wat telt in deze spannende competitie. Volgende week spelen we weer thuis, tot dan!

Eindstand 19-24

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020