NieuwsVan de voorzitter

3 februari 2021by H.V.Cometas

Van de voorzitter

H.V.Cometas

Brief van de voorzitter…

Wat een bizar seizoen maken we als vereniging met elkaar mee! Niet trainen, trainen in groepjes van 4, trainen in groepjes van 2, wel trainen voor de jeugd, geen trainen voor de jeugd, buiten trainen voor de jeugd, wel of geen bekercompetitie, gaan we hervatten of word het een alternatieve competitie…..

Ik kan wel zeggen dat in alle jaren dat ik in het bestuur zit we nog nooit voor zulke vreemde keuzes hebben gestaan als dit seizoen. En ik weet niet hoe het jullie vergaat maar ik kan wel zeggen dat ik het allemaal mis! De opwinding rond een wedstrijd, de gezelligheid in de kantine en de samenwerking met alle vrijwilligers in welke functie dan ook!

Niet op volle sterkte

Als bestuur zijn we op dit moment lang niet op volle sterkte. Na het vertrek van Raymond Douwes heeft ook Humphrey Terpstra zijn functie als voorzitter van de TC neergelegd. Onze penningmeester Jan Lugtenborg is herstellende van een ingrijpende operatie en dus ook niet volledig inzetbaar. Gelukkig lukt het hem om vanuit huis de financiën van de vereniging goed in de gaten te houden. En ook dat is een uitdaging in deze tijd! Jan, we hopen dat je snel weer volledig hersteld bent!

Online bingo avond

Als bestuur zijn we natuurlijk ook zoekende naar hoe we de verbinding met onze leden en vrijwilligers kunnen behouden want we gaan er van uit dat corona ooit onder controle komt en we de draad van trainen en spelen weer gewoon op kunnen pakken. Het lijkt ons leuk om een online bingo avond voor leden, ouders en supporters te organiseren. Hiervoor hebben we een aantal leden nodig die ons willen helpen met de organisatie hiervan. Dus heb je ideeën, wil je helpen, meld je dan vooral bij 1 van de bestuursleden! Ook als je andere leuke ideeën hebt wat we zouden kunnen organiseren dan horen we dat graag!

Verder realiseren we ons dat jullie inmiddels al 2 maanden helemaal niet hebben kunnen sporten in de hal maar dat jullie wel je volledige contributie moeten betalen. Voor ons als bestuur een reden om de komende maand geen contributie te incasseren. Onduidelijk of dit voor 1 maand of misschien 2 maanden geldt, dit is ook afhankelijk van de overheidsmaatregelen. Want zodra het weer mag gaan we natuurlijk z.s.m. de zaal weer in!

Voor onze jeugdleden hebben we een leuke samenwerking met kaatsvereniging LKC weten te organiseren. Elke zaterdagmorgen trainen de jeugdleden op het veld bij LKC. De ene week handbaltraining, de andere week kaatstraining. Deze trainingen zijn open voor onze jeugdleden, de jeugdleden van de kaatsvereniging maar natuurlijk ook voor broertjes, zusjes of vrienden. Een mooie samenwerking waarvan ik hoop dat we deze ook in het post corona tijdperk kunnen voortzetten!

Say Cheese en Madame Fromage

Op dit moment loopt er een leuke actie in samenwerking met Say Cheese en Madame Fromage. Je kunt een borreltas bestellen voor 12,50, 15 of 25 euro. Je krijgt dan een tas vol lekkernijen om thuis van te genieten. Van elke tas die je bestelt gaat er ook een bedrag naar de club. Deze actie loopt tot 12 februari. Op de FB pagina van H.V.Cometas kun je zien wat er in de verschillende tassen zit. Bestellen doe je bij Marielle Stokkers 0628204294 ovv van je naam en de tas die je wilt bestellen. En denk hierbij ook aan je familie, vrienden, kennissen etc. Want hoe meer tassen we verkopen, hoe hoger de opbrengst voor de club.

Dus nog even in het kort:

  • We zoeken leden die willen helpen met de organisatie van een online bingo
  • We horen graag andere ideeën om iets leuks voor en met elkaar te organiseren
  • Komende maand word er geen contributie geïnd.
  • Koop of verkoop zoveel mogelijk borreltassen! Daarmee steun je de club!

En als dan alle maatregelen worden versoepeld wil ik voorstellen dat we met een grote groep onze trouwe sponsor Café de Rus gaan bezoeken……tenslotte hebben we allemaal wel weer zin in een gezellige avond en kan het Café onze support dan wel gebruiken!

Tot zover deze update vanuit het bestuur…..ik hoop jullie allemaal op korte termijn en in goede gezondheid weer in de sporthal te ontmoeten! Tot die tijd #staysafe #stayhome.

Janneke Ploegsma.

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020