NieuwsWedstrijdverslagUS HS1 vs H.V.Cometas

15 december 2019by H.V.Cometas
_DFP9363

Hartje Amsterdam

Door Nick Ploegsma 15-12-2019

Afgelopen zaterdagavond zijn de heren van naar hartje Amsterdam vertrokken voor de laatste wedstrijd van dit jaar voor de winterstop.

Meteen na het eerste fluitsignaal zette US de druk er goed op. Met snel en behendig spel wisten zij al vroeg in de wedstrijd een voorsprong te versieren. Waar H.V.Cometas nog wat moest wennen aan de bal met hars kon US daar gebruik van maken en wist de ballen het net in te krijgen.

In het tweede deel van de eerste helft kon H.V.Cometas meer van zich laten zien. Enkele afstandsschoten van Remon de Vries zorgden ervoor dat ze nog enigszins bij konden blijven bij het sterk spelende US. Met een 23-13 ruststand was de winnaar van de eerste helft duidelijk.

De knop moest om in de tweede helft. H.V.Cometas probeerde het verschil te verkleinen en wist door scherper te verdedigen en beter te communiceren toch enkele aanvallen van US tegen te houden. In de aanval werden enkele achtereenvolgende aanvallen mooi uitgespeeld en werd de tussenstand teruggebracht tot 8 doelpunten.

Daarna was US weer aan zet en wist gebruik te maken van het balverlies van H.V.Cometas, welke op sommige momenten in de wedstrijd niet scherp genoeg was. Na onder andere een paar break-outs werd de voorsprong van US weer verder uitgebreid. Al met al is te concluderen dat US een maatje te groot was voor de heren van H.V.Cometas deze wedstrijd.

Met een 46-23 eindstand hebben de heren uit Amsterdam een verdiende overwinning behaald en zal H.V.Cometas zich focussen op de komende wedstrijd tegen HVC, uiteraard na de winterstop.

Eindstand 46-23

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020