NieuwsWedstrijdverslagUGHV HS1 – Cometas HS1

3 november 2019by H.V.Cometas
_DDP6098

Conditoneel te kort

Door Nick Ploegsma, 03-11-2019

Zaterdagavond stond de  handbalwedstrijd UGHV HS1 – H.V.Cometas HS1 op het programma.

Na een lange heenreis van 2 uren naar Ulft werd er met een kleine wisselbank van 2 veldspelers begonnen aan de wedstrijd.

UGHV schoot enkele ballen vanaf de tweede lijn over en naast het doel. Waar H.V.Cometas wel scoorde waren zij de ploeg die als eerste op het scorebord stonden. Gedurende de wedstrijd vorderde kwam het vizier van UGHV op scherp te staan waarna zij de kleine achterstand wisten om te draaien naar een 8-7.

Cirkelspeler kreeg na zo’n 15 á 20 minuten een rode kaart wegens het te laat verdedigen van een speler van UGHV in de break-out. Met als resultaat nog maar 1 veldspeler op de bank. H.V.Cometas wist dat het nog een lastige conditionele pot zou gaan worden.

H.V.Cometas miste enkele kansen in het slot van de eerste helft en kreeg een paar break-outs om de oren. UGHV liep uit naar een 12-9 ruststand.

De tweede helft werd de voorsprong door de thuisspelende ploeg al snel uitgebreid naar een 16-9. Pas na zo’n 7/8 minuten wist H.V.Cometas het doel voor het eerst weer te vinden.

Tijdens een goede tweede fase kon H.V.Cometas de achterstand deels inhalen. Het verschil werd zelfs nog teruggebracht van 8 doelpunten naar 3. Dit kostte echter zoveel van de uitspelende ploeg waarna UGHV op conditie de wedstrijd wist uit te spelen.

Door enkele aanvallende fouten en gemiste kansen van H.V.Cometas wist UGHV de score weer verder uit te breiden door diverse break-outs. H.V.Cometas kwam conditioneel te kort om deze achterstand nog in te halen.

Het resultaat was een 32-23 einduitslag

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020