NieuwsWedstrijdverslagTornado DS1 vs H.V. Cometas DS1

25 december 2018by webmaster
damesfront

Met een goed gevoel de feestdagen in.
Door Esma van Amerongen 16 december 2018

Op zaterdagavond 15 december 2018 speelden onze dames 1 de laatste competitiewedstrijd van dit jaar. We mochten het opnemen tegen het uit Heerhugowaard komende Tornado, dat voor aanvang van de wedstrijd één puntje boven H.V.Cometas DS1 in het klassement stond.Het begin van de wedstrijd was moeilijk. Met de zwaar bevochten overwinning op D.S.V.D van de woensdag ervoor nog in de benen, moesten we er weer staan. Na alle adrenaline van die avond was het lastig om tegen een compleet andere tegenstander scherp te zijn. De dekking stond niet zo goed als normaal en ook was er minder scherpte in de afronding.

De eerste helft ging redelijk gelijk op, wat resulteerde in een ruststand van 13-11 voor H.V.Cometas DS1.In het begin van de tweede helft kwamen de dames weer in hun eigen spel terug. Er werd weer gebruik gemaakt van de snelle tegenaanvallen en breaks waardoor we een groter verschil konden maken. Dit was echter van korte duur, want halverwege de tweede helft was dat spel weer wat weggezakt.

We hadden erg moeite met de dekking van Tornado, waardoor er meer fouten dan normaal werden gemaakt in de aanval. Desondanks wisten wij de rest van de tijd op karakter door te gaan en de wedstrijd naar ons toe te trekken. We hebben niet ons beste spel laten zien, maar toch de twee punten in huis gehouden. De eindstand was 27-24, dus we konden met een goed gevoel de feestdagen in gaan onder het motto: wie wint, heeft gewonnen!

Eindstand 27-24

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020