NieuwsWedstrijdverslagTornado DS1 vs H.V. Cometas DS1

17 november 2019by H.V.Cometas
ds1

Lets do this!

Door: Simone Postma 17-11-2019

Normaal gesproken is zondag niet de favoriete wedstrijddag voor de dames van H.V.Cometas, maar vandaag hebben we er zin in! We mogen uit naar de nummer 1, Tornado, in Heerhugowaard. Het doel is duidelijk, die koppositie overnemen.

Trainer & coach Marcel weet ons met zijn praatje te inspireren. Er is geen twijfel over hoe we dit gaan doen; ‘versnellen als het lukt en rust nemen als het kan’. Lets do this!

We beginnen de wedstrijd overtuigd van ons eigen kunnen en dat zie je. De eerste doelpunten zijn voor ons. De meiden van Tornado schieten scherp vanuit de hoeken en houden ons bij. Toch lijken zij niet helemaal overtuigd, ze hebben weinig weerwoord op onze aanvallen. En als wij onze dekking weer als een huis hebben staan lopen we uit. Na 30 minuten spelen staat het 12-19, dit voelt goed.

We zijn er natuurlijk nog niet, met volle kracht moeten we in de tweede helft doorzetten. Met dezelfde overtuiging, dezelfde beleving stappen we het veld weer op, de tegenstander staat er anders bij. Ook in deze helft zijn wij dominante ploeg. Amy kan regelmatig rechtdoor door het midden, Manon S knalt ze er vanaf 12 meter in, Manon W is de penalty killer en Dione houdt haar goal ‘schoon’. Zo maar wat hoogtepunten in deze helft. Nika haar rode kaart zorgt even voor een tegenslag, maar zo sterk als dit team is herpakken we ons direct. Het kan niet anders dan dat we hier winnen, en hoe; 19-33 is de eindstand.

Een overtuigende teamprestatie waarbij H.V.Cometas voor het eerst in de hoofdklasse de koppositie pakt! Volgende week zijn we weer in Heerhugowaard, om wederom goede zaken te doen. Meegekomen publiek; bedankt voor de support!

Eindstand 19-33

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020