NieuwsWedstrijdverslagTonegido HS1 – H.V.Cometas HS1

23 februari 2020by H.V.Cometas
Scorebord

2 minuten:-(

Door Stan de Boer, 23 februari 2020

Nadat de wedstrijd tegen Tonegido twee weken geleden uitgesteld was vanwege de storm stond deze wedstrijd afgelopen zondag dan toch op het programma. Na een korte rit richting Hippolytushoef kwamen de spelers aan in de ijskoude sporthal. Na een stevige warming up kwam H.V.Cometas matig uit de startblokken. Als snel kwam de uitploeg 3-0 achter omdat de midden opbouw lastig te verdedigen was. De voorsprong van Tonegido werd snel groter omdat H.V.Cometas naast moeite met de midden ook veel moeite had met de cirkel van Tonegido. Aanvallend hadden de spelers ook moeite met het maken van doelpunten en werden veel ballen op de keeper geschoten.

In de tweede helft kreeg H.V.Cometas een ongelooflijk aantal twee minuten, terwijl dat andere de andere kant minder het geval was. Hierdoor stond H.V.Cometas grote delen van de tweede helft met een man minder en was het maken van een comeback lastig. Het aanvallende spel werd ook niet beter en dus bleef Tonegido ver weg. Keeper Jos Vermeulen stond wel heel sterk te keepen in de tweede helft en dit voorkwam een totale afstraffing. In de laatste tien minuten waren er ook nog twee rode kaarten voor H.V.Cometas, waarvan de laatste heel discutabel was. De uiteindelijke uitslag was 38-28 voor Tonegido en de kansen van H.V.Cometas om in de tweede divisie te blijven worden hierdoor steeds kleiner.

 

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020