NieuwsSteun je club, geef een rondje!

1 november 2020by H.V.Cometas
index
GEEF DE CLUB EEN RONDJE
Alle kantines moeten helaas dicht blijven, daarom is er een nieuwe actie bedacht om de club te steunen. Namelijk om een rondje aan de club te geven!
Klik op de link, kies een rondje (geldbedrag) en steun HV Cometas
Alvast bedankt 💙💛

 

Hoe werkt de actie?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komen we in actie!

Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

1. Zoek jouw club

Via onze zoekbalk kun je zoeken op clubnaam, plaats, sport of provincie. Klik op de naam van jouw club om verder te gaan.

2. Geef een rondje

Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

3. Deel de actie

Hoe meer rondjes jullie club krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

Heb je nog vragen?

Wanneer je nog vragen hebt, dan kun je eerst eens bij onze antwoorden op de veelgestelde vragen kijken. Is het daarna nog niet helemaal duidelijk, dan kun je ons natuurlijk altijd even een berichtje sturen.

 

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020