HomeSponsors

TOP SPONSORS

ECO-Typing
DFP
Maandag
modena
rus
fysio058
mutalogo
Walrussponsor

Sponsor van H.V. Cometas!

Een sportvereniging en sponsors zijn vandaag de dag niet meer los van elkaar te zien. Sport vormt een belangrijk onderdeel in het sociaal bestaan, wat mede door de ondersteuning van sponsoren bekostigd kan worden.

De sponsoring van Handbalvereniging H.V.Cometas biedt ons de mogelijkheid onze ambities op zowel korte als lange termijn waar te maken. Daar staat tegenover dat wij onze sponsoren helpen bij realisatie van onder andere naamsbekendheid.

Als sponsor van H.V.Cometas kom je direct in contact met potentiële klanten. Toeschouwers of andere geïnteresseerden van H.V.Cometas zien direct dat je een van de sponsoren bent. Een uitgelezen kans om je bedrijf voor te stellen, in contact te komen met zakelijke contacten en je netwerk uit te breiden.

Het beleid van H.V.Cometas is er op gericht om in Leeuwarden alle facetten van de handbalsport te kunnen aanbieden. Met de selectie-teams (heren en dames) wil H.V.Cometas graag op landelijk niveau tophandbal spelen. Naast deze prestatiesport bij de selectieteams is er bij onze handbalvereniging ook een belangrijke rol voor de jeugd en breedte/recreatiesport. Door de inzet van meerdere goed opgeleide jeugdtrainers en zeer keurige trainingsaccommodaties en –faciliteiten wordt er heel nadrukkelijk en intensief aandacht besteed aan een verdere en brede doorontwikkeling van het jeugdhandbal in Leeuwarden. H.V.Cometas biedt ook de andere seniorenteams voldoende mogelijkheden om in een gezellige sfeer hun favoriete sport uit te kunnen oefenen.

Om onze doelen te bewerkstelligen is zowel organisatorisch als financieel het één en ander nodig. Het aantrekken van betrokken en enthousiaste sponsors is hiervoor een absolute voorwaarde.
Voor meer informatie omtrent sponsoring kunt u via onderstaand contactformulier contact op nemen met de sponsorcommissie van H.V.Cometas of mail naar sponsor@cometas.nl

STEUN ONS

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020