Sponsorkliks

H.V. Cometas GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. Voor jou een kleine moeite, voor je vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

FINANCIËLE BIJDRAGE

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan H.V. Cometas, zonder dat het je een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en H.V. Cometas ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via Sponsorkliks kun je bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia etc. bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar H.V. Cometas. En nogmaals, het kost je niets extra!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van H.V. Cometas. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert H.V. Cometas hier direct van!

WAAROM SPONSORKLIKS?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

6.100 DOELEN

Meer dan 6.100 sponsordoelen in Nederland maken gebruik van SponsorKliks. Samen vertegenwoordigen zij honderdduizenden leden, supporters en donateurs!

Scroll naar boven