Sponsoring

Het beleid van HV Cometas is er op gericht om in Leeuwarden alle facetten van de handbalsport te kunnen aanbieden. Bij onze handbalvereniging is er een belangrijke rol voor de jeugd en breedte/recreatiesport. Door de inzet van meerdere goed opgeleide jeugdtrainers en zeer keurige trainingsaccommodaties en –faciliteiten wordt er heel nadrukkelijk en intensief aandacht besteed aan een verdere en brede doorontwikkeling van het jeugdhandbal in Leeuwarden. Maar ook voor de andere seniorenteams zijn er voldoende mogelijkheden om in een gezellige sfeer hun favoriete sport uit te kunnen oefenen.

Naam/Club/Kleding sponsor – Balans

Met veel trots is Balans al vele jaren onze sponsor. Sinds 2023 is Balans ook naamsponsor en noemen wij onszelf vanaf seizoen 23 dan ook Balans / HV. Cometas. Benieuwd waar Balans jou mee kan helpen?

Jouw onafhankelijke hypotheek- en financieel adviseur in Leeuwarden.

Geluk, dat is ’s ochtends de deur uitlopen en weten dat je financieel adviseur al je zaken goed heeft geregeld. Daarom zoek je iemand die voor jou op zoek gaat naar de beste dekking en zo zorgt voor een zorgeloze toekomst voor jou en je gezin. Iemand die met je meedenkt en die je gewoon even opbelt als je premie omlaag kan.

Club/Kledingsponsor – Cafe De Rus

“The place to be, the place to meet”

Café de Rus is dé plek in Leeuwarden om gezellig met vrienden of collega’s te borrelen! Vlotte en vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer. Café de Rus is een gezellig bruin café en is centraal gelegen op loopafstand van het centraal station. Met een groot verwarmd en overdekt terras kun je het hele jaar genieten van de buitenlucht terwijl je lekker geniet van een heerlijk glas (speciaal)bier of een lekker glas wijn. Wij zorgen ervoor dat je drankje aan tafel wordt geserveerd met daarbij een lekker nootje en olijfje! Voor ons geldt dan ook ; “kleine moeite, groot plezier!”

Dus heb je zin om lekker in een ongedwongen sfeer te borrelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Café de Rus, altijd gezellig!!

Kledingsponsors

Tebo Personeelsdiensten
Een jong bedrijf, met bijna twintig jaar ervaring in uitzenden, detacheren en werving & selectie van personeel in de technische branche en bouwwereld. Dat is TEBO Personeelsdiensten in Leeuwarden.

Partners van

Groote Wielen
Even écht de tijd nemen voor elkaar en voor jezelf, dat is voor ons het groote genieten. Dus duik weg in een intiem hoekje, of laten we samen al je vrienden groots ontvangen. Wanneer je bij ons aanschuift, kijk dan eens rustig om je heen. De natuur is hier elk seizoen adembenemend mooi.

De Faam
Met top modemerken als Ten Cate, Björn Borg, Calvin Klein en Tommy Hilfiger kunnen zowel dames als heren altijd slagen. Ook is er een uitgebreid assortiment herenbadmode en nachtmode voor dames én heren. Voor een goed advies staat inmiddels de vierde generatie voor u klaar bij de Faam/il Famo.

Matterhorn Coaching
Naast teamcoach en ECO-coach ben ik ook faalangstcoach en weerbaarheidstrainer. Door faalangstcoaching en weerbaarheidstraining te combineren met ECO-coaching zijn de mogelijkheden groot om een ieder te helpen zijn of haar doel te halen.

Jemani Cleaning
Jemani cleaning is een bedrijf dat inmiddels meer dan 20 jaar actief en gerenommeerd is in alle facetten van het schoonmaak vak. Dit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Op diverse vakgebieden in de schoonmaak zijn wij actief en doen wij onder andere dagelijkse schoonmaak, vloeronderhoud en nog veel meer.

Stegenga Uitvaartzorg
Als uitvaartverzorger is het een voorrecht om u bij te mogen staan in een van de kwetsbaarste momenten van het leven, het afscheid van een geliefde. Ervaar ruimte om de uitvaart naar eigen inzicht in te vullen. Ik regel praktische zaken en adviseer als er keuzes gemaakt moeten worden.

Scroll naar boven