Meteen naar de inhoud

Partners van HV Cometas

Het beleid van HV Cometas is er op gericht om in Leeuwarden alle facetten van de handbalsport te kunnen aanbieden. Met de selectie-teams (heren en dames) wil HV Cometas graag op landelijk niveau tophandbal spelen. Maar naast deze prestatiesport bij de selectieteams is er bij onze handbalvereniging ook een belangrijke rol voor de jeugd en breedte/recreatiesport. Door de inzet van meerdere goed opgeleide jeugdtrainers en zeer keurige trainingsaccommodaties en –faciliteiten wordt er heel nadrukkelijk en intensief aandacht besteed aan een verdere en brede doorontwikkeling van het jeugdhandbal in Leeuwarden. Maar ook voor de andere seniorenteams zijn er voldoende mogelijkheden om in een gezellige sfeer hun favoriete sport uit te kunnen oefenen.

Om deze doelen te bewerkstelligen is zowel organisatorisch als financieel het één en ander nodig. Het aantrekken van betrokken en enthousiaste sponsors is een hiervoor een absolute voorwaarde. Sponsoring van H.V.Cometas is een uitstekende manier om uw bedrijf goed te profileren.

ONZE PARTNERS

Financieel adviseur &
Hypotheekadviseur

Geluk, dat is ’s ochtends de deur uitlopen en weten dat je financieel adviseur al je zaken goed heeft geregeld. Daarom zoek je iemand die voor jou op zoek gaat naar de beste dekking en zo zorgt voor een zorgeloze toekomst voor jou en je gezin. Iemand die met je meedenkt en die je gewoon even opbelt als je premie omlaag kan.

The place to be, the place to meet”

Café de Rus is dé plek in Leeuwarden om gezellig met vrienden of collega’s te borrelen! Vlotte en vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer. Café de Rus is een gezellig bruin café en is centraal gelegen op loopafstand van het centraal station.

Voor ons geldt dan ook ; “kleine moeite, groot plezier!”

Café de Rus, altijd gezellig!!

Fysiotherapie Leeuwarden

Fysio 058 is een dynamische, vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden, die streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. De maatschappij stelt hoge eisen als het gaat om het leveren van prestaties. Fysio 058 heeft tot doel de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten te verhelpen en te voorkomen. 

SPORT­MATERIALEN
SPORTVELD­INRICHTING

Bij Muta Sport vind je alle teamkleding, accessoires en materialen die je nodig hebt voor sportplezier en topprestaties. Voor elke sport bieden we je een veelzijdig collectie.

DE WALRUS LEEUWARDEN

Grand-Café De Walrus is gevestigd op een prachtige locatie aan het Gouverneursplein in hartje Leeuwarden. De panden hebben in de loop der jaren verschillende functies gehad. Zo waren de Leeuwarder Bankvereeniging, de meubelfabriek Bearda en bibliotheek ‘t Centrum voorgangers van De Walrus die haar deuren er in 2009 opende. 

WELKOM BIJ PIZZERIA MODENA

Al jarenlang is Pizzeria Modena verbonden met Sint Annaparochie. Sinds begin 2018 hebben we onze deuren geopend in het naastgelegen pand; een stijlvol restaurant dat voldoende ruimte biedt om te dineren of waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.