NieuwsSinterklaas en Pieten bij H.V.Cometas!

3 december 2018by webmaster
Piet1
piet2
Piet3
Piet4

De pieten komen cadeautjes brengen!
Door Aïcha Koopman

Vrijdag 30 november hebben de pieten een bezoekje gebracht aan de jeugd van H.V.Cometas.

Zoals gewoonlijk begonnen de trainers aan een actieve training. Maar na 10 minuten werd de opperste concentratie verstoord. Ineens stonden er drie pieten op het raam te bonken. Eerst keken de kinderen op maar al snel gingen zij rustig verder.

De pieten snapten hier niks van dus besloten zij de hal te betreden om eens te zien of de jeugd daadwerkelijk zo goed kon handballen als dat zij allemaal hadden gezegd in de brief naar Sinterklaas.

Al snel was de F-jeugd afgeleid en lieten zij de pieten eens goed zien hoe zij over de daken moesten lopen en zich door de schoorsteen moesten laten vallen. De pieten probeerden dit na te doen maar zij kwamen er al snel achter dat de F-jeugd toch iets beter wist wat zij moesten doen dan de pieten.

De E-jeugd heeft de pieten geleerd hoe ze moesten gooien en hoe ze moesten keepen maar de pieten waren hier nog niet helemaal klaar voor. Met als gevolg een bange piet in het doel!

Omdat de pieten een heel druk schema hadden, er waren namelijk nog meer kindjes die de piet iets moesten leren, bleef er nog ééntje achter.

Als verrassing had de piet geregeld dat er limonade, patat en natuurlijk pepernoten klaar stonden voor de kindjes. Maar helaas kon deze piet ook niet heel lang blijven dus had zij hulp piet juf Aïcha ingeschakeld om de cadeautjes aan de kinderen te geven.

Via deze weg wil de E- en F-jeugd de pieten maar vooral Sinterklaas bedanken voor alles. Ze hebben een hele leuke middag gehad en hopen dat de pieten volgend jaar weer even komen kijken om te zien hoe het nu met ze gaat.

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020