NieuwsWedstrijdverslagS.V. Zeeburg DS1 vs H.V.Cometas DS1

12 januari 2020by H.V.Cometas
_DDP6030

This is what we came for!

Door Simone Postma, 12 januari 2020

De wedstrijd op zondag 12 januari tegen Zeeburg voelt bijna een beetje als kampioenswedstrijd. Een volle tribune, goeie focus en 2 teams die na dit weekend de koppositie over willen nemen. Hier in Diemen gaat het gebeuren.

Vanaf minuut 1 voel je het, die gezonde spanning, vechtlust, echt de wil om te winnen. Het straalt er bij beide ploegen van af. Luid gejuich bij elk doelpunt, onze bank is net zo aanwezig als de hele tribune. Het eerste doelpunt is voor ons! Zeeburg volgt. Zo gaan we even gelijk op. In het middenstuk van de eerste helft missen wij wat kansen, de meiden uit Diemen niet. We komen 8-4 achter, maar ons team heeft veerkracht, er is nog niets verloren. Het einde van de eerste helft is dan ook van ons, we zijn weer helemaal terug en gaan in de laatste seconden met 14-15 de rust in.

Dit voelt lekker, wat een wedstrijd, this is what we came for! We maken de voorsprong in de tweede helft wat groter. Bij 15-18 begint echter de comeback van Zeeburg. Een keer of 5 lopen ze zo over ons heen, weg voorsprong. We hebben ook even geen antwoord op het uit dekken van onze opbouwers. Maar niemand geeft op, dit is handbal, alles kan. In de laatste minuten beginnen we aan de onze 2e comeback. Esma maakt haar eerste minuten weer en we komen gelijk bij 24-24. Gaan we dit toch weer over de streep trekken? We vechten tot het einde, gooien er nog een offensieve dekking in, maar komen net te kort. Het fluitsignaal gaat bij 26-25.

Balen. Toch zijn we trots, trots op de teamprestatie, trots op onze vechtlust en trots op het mooie spel tegen deze sterke en sportieve ploeg. We maken dit later wel goed. Nog 9 wedstrijden waarin het alle kanten op kan. Te beginnen bij zaterdag, thuis, hopelijk met jullie allemaal. Tot dan!

Eindstand 26-25

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020