NieuwsPupillen van de week

8 januari 2020by H.V.Cometas
Pupillen van de week

Merijn en Mees

Het nieuwe jaar is ingeluid en de handbalcompetitie komt langzamerhand weer op gang. Iedere keer kiezen we een pupil van de week en besteden we daar aandacht aan. Deze week zijn de pupillen van de week Mees en Merijn van H.V. H.V.Cometas E2 aan de beurt. Afgelopen zaterdag stonden de dames van H.V.Cometas 1 tegenover Westlandia dames 3 en Merijn en Mees waren daarbij. De avond voor de wedstrijd spraken we met Merijn en Mees over het handbal, wat ze leuk vinden om te doen en leren we ze beter kennen.

Als eerste waren we erg benieuwd naar wat hun hobby’s waren. Merijn vindt voornamelijk handbal erg leuk en Mees vindt voetbal en boxen erg leuk. Ik vroeg hem of hij handbal dan wel leuk vond en dat vond hij stiekem ook wel erg leuk. Ik vroeg hoe ze op handbal kwamen. Merijn antwoorde met dat hij ooit een wedstrijd had gezien en dat vond hij wel leuk. Daarom is hij op handbal gegaan. Mees heeft eens tijdens het handbal op school geoefend met handballen met een buurtsportcoach. Toen gooide hij de bal erg hard in het goal en toen wist die dat hij geboren was voor het handbal.

Merijn en Mees zijn dankzij H.V.Cometas vriendjes van elkaar geworden. Samen spelen zij in H.V.Cometas E2 en gaan binnenkort in competitieverband spelen. Toen wij ze vroegen of ze dit spannend vonden, antwoordden deze stoere kerels met dat ze dat niet eng vonden. Sterker nog, ze zijn voor niets meer bang inmiddels, want ze hebben al wat vaker wedstrijden gespeeld. Ze vinden beiden de spelregel van de drie passen wel lastig en Merijn zegt ook dat hij het niet staan in de cirkel nog wel eens lastig vindt. Als laatste vroegen wij deze mannen wat voor dromen ze nog hebben in de toekomst. Mees moest er even goed over nadenken. Hij dacht toch wel dat politieman erg leuk zou zijn. Merijn twijfelde geen moment en riep meteen: “Ik wil ober worden!”. Dat is natuurlijk om stiekem af en toe te snoepen van de lekkere hapjes.

Deze twee heren spelen, net als onze pupil van vorige keer Isolde, hun eerste wedstrijd komende zondag 12 januari thuis tegen S.V.B.O. E4. Kom allemaal kijken naar hun eerste wedstrijd en moedig ze aan!

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020