NieuwsPupil van de week Isolde

15 december 2019by H.V.Cometas
isoldesfa

Isolde is pupil van de week!

Iedere week kiezen we een pupil van de week, maar dit is ook de eerste keer dat we er online aandacht aan besteden. Deze week is Isolde van H.V.Cometas E2 de pupil van de week. Zaterdag mocht Isolde oplopen met dames 1 en bij hun op de bank zitten. In de rust van de wedstrijd hebben we een interview met haar gehouden, want wie is deze pupil van de week?

Isolde

Isolde is 8 jaar en zit in groep 5. Ze speelt in H.V.Cometas E2. Zij spelen na de winterstop in competitieverband en daar heeft ze erg veel zin in. Ze vindt het erg leuk om handbal te spelen. Als Isolde niet aan het handballen is, dan is ze wel bezig met paardrijden en ook dansen vindt zij erg leuk.

Vrijdag de 13e speelde Isolde nog een oefenwedstrijd thuis tegen FHC uit Stiens. Ze vertelt dat ze het leuker vindt om thuis te spelen dan uit, want thuis juichen de mensen als H.V.Cometas een doelpunt maakt. Thuis komt ook veel meer publiek kijken en dat vindt Isolde erg leuk. Isolde en haar team verloren de wedstrijd tegen FHC nog maar net. Ze had nog wel gescoord en daar was ze heel erg blij mee! Ze vindt het nog wel eens lastig om bezig te zijn met de drie-passen-regel. Gelukkig zag de scheidsrechter het gisteren (vrijdag) niet dat ze af en toe meer stappen zette.

Toen wij Isolde vroegen naar haar droom, toen hoefde ze niet lang na te denken. Ze wilt graag eerste staan en veel punten verzamelen. Ze vertelde dat je die punten echt nodig hebt als je eerste wilt worden. Ook toen we haar vroegen wie haar grote voorbeeld was, gaf ze direct antwoord. Dat was namelijk Janny van dames 1. Isolde vindt haar heel erg aardig. Ze vindt Janny ook erg goed spelen en wilt ooit net zo goed worden als haar.

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020