2006
FUSIE

Handbalvereniging Cometas is opgericht in juni 2006. Ontstaan door een fusie tussen de Leeuwarder handbalverenigingen Hellas ‘57 en Meteoor. Een succesvolle fusie, want Cometas (COMbinatie METeoor hellAS) gaat dit jaar alweer haar 18de seizoen in.

HELLAS ’57

Een bewogen handbalclub. Zaalhandbal in Friesland beleefde gouden tijden met Hellas ’57 als stuwende kracht.

H.V. METEOOR

In juni 1951 opgerichte vereniging was spelend in de oude Veemarkthallen. Naast de vele successen waren met name de verbondenheid en gezelligheid kenmerkend voor deze club.

FUSIE

Op 10 mei 2006 is Hellas ’57 een fusie aangegaan met H.V. Meteoor. Beide verenigingen zijn opgeheven en gaan vanaf dan door als HV Cometas.

HV COMETAS

HV Cometas is een ambitieuze en een gezellige handbalvereniging in Leeuwarden met ruimte voor zowel prestatie als recreatief handbal.

Handballiefhebbers

HV Cometas is de Leeuwarder handbalvereniging met een groot aantal enthousiaste handballiefhebbers, die zich zowel op het vlak van de jeugd als senioren blijft ontwikkelen. Met een groeiend leden aantal, uitkomend in de landelijke hoofdklasse is HV Cometas op dit moment de hoogst spelende handbalvereniging in Friesland.

van 2006 tot NU
DYNAMISCH HANDBAL

Door de oprichting van HV Cometas – een ambitieuze en gezellige vereniging – heeft Leeuwarden (en Friesland) een mooie vereniging om te handballen. HV Cometas maakt de zaalhandbalsport op verschillende niveaus mogelijk en is er veel aandacht voor alle leeftijden.

HV Cometas

Sporthal
Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-42118077

Scroll naar boven