Vriendenloterij – HV cometas Club van de week

Bij de VriendenLoterij willen ze iedereen blij maken. En dat is gelukt! Zoals bij velen van jullie (misschien) wel bekend doen wij met de club al een aantal jaar mee aan mooie VriendenLoterij acties. Zo doen we eens in de zoveel tijd een bel-actie om leden voor de VriendenLoterij te werven. Met elk lot verkocht lot krijgt de club dan een deel van de opbrengst. En wanneer je genoeg loten verkoopt maak je ook nog kans op een extra bijdrage. En niet alleen wij, maar ook de mensen met een lot steunen ook nog eens een hele hoop goede doelen. Win-win toch? Omdat de bel-actie een groot succes was kwamen wij in aanmerking voor de titel Club van de Week. En wij kunnen met trots melden dat we ook nog eens gekozen zijn! Dit betekent dat de Vriendenloterij ons kwam verrassen met nog eens een “klein cadeautje”. Lees hieronder het interview wat gehouden is tijdens de prijsuitreiking!

Interview met Sverre Wolters van HV Cometas

Waarom hebben jullie je opgegeven voor Club van de Week?
Wij doen al een aantal jaar mee met de Vriendenloterij bel actie. Zo kwamen we via De Vriendenloterij terecht bij hun andere actie ‘Club van de Week’. Hiervoor hebben wij ons natuurlijk direct opgegeven! We zijn een kleine vereniging, dus meer financiële middelen zijn altijd welkom, zodat wij onze vereniging verder kunnen laten groeien.

Wat betekent de titel Club van de Week voor de club?
Het is natuurlijk supergaaf dat we als vereniging ‘Club van de Week’ zijn! Er zijn veel clubs, verenigingen en stichtingen die meedoen, dat je dan wordt gekozen is geweldig! Met deze actie en het geldbedrag dragen direct bij aan een verdere groei van onze vereniging. Wat bijdraagt aan de toekomst van het handbal in Friesland.

Welk project kunnen jullie met deze bijdrage realiseren?
Het afgelopen jaar zijn wij bezig geweest met de nieuwe tenues voor de handbalvereniging. Dankzij onze sponsors en de actie(s) van de Vriendenloterij kunnen wij extra items aanschaffen voor de vereniging, we kunnen de jeugd nu namelijk voorzien van nieuwe trainingsmaterialen en trainingspakken. Hoe gaaf is het om straks de hele verenging te zien handballen in dezelfde kleding.

Was het een verrassing dat jullie deze prijs hebben gewonnen?
Jazeker! Zoals aangegeven hebben een hoop clubs, verenigingen en stichtingen zich aangemeld voor de actie. Wij zouden alle clubs, verenigingen en stichtingen deelname aan de actie ‘Club van de Week’ van de Vriendenloterij aanbevelen! Want wie niet waagt, wie niet ……

Wordt het hele project gerealiseerd met dit bedrag?
Zeker! Mede dankzij de bijdrage van de Vriendenloterij kunnen wij onze leden voorzien van een mooi kledingpakket voor de komende handbalseizoenen, hoe gaaf is dat!

Scroll naar boven