Terugblik op de ALV: Nieuwe Gezichten en Kansen

Vrijdag 29 september heeft de ALV plaats gevonden. Ondanks een bescheiden opkomst, stond de bijeenkomst bol van belangrijke ontwikkelingen en vernieuwingen. Eerder hadden enkele bestuursleden aangekondigd hun functies neer te leggen. In de afgelopen maanden is er druk gezocht naar vervangingen, en met blijdschap kunnen we zeggen: missie geslaagd! De vergadering stemde unaniem voor de benoeming van Taco als onze nieuwe voorzitter en hebben we Meinalda als nieuwe secretaris geïnstalleerd. Een hartelijk welkom aan hen beiden, en tegelijkertijd een dankbaar afscheid aan Dione (voorzitter) en Femke (secretaris) voor hun inzet en toewijding.

Ook Renate heeft aangegeven te stoppen als bestuur en de nieuwe sponsoren en hun afspraken synchroon lopen met de nieuwe kleding aanschaf is er tot op heden geen vervanger gezocht voor de sponsorcommissie. Sverre en Dione hebben dit afgelopen maanden in zeer goede banen geleid en staat voor de komende tijd als een huis. Mocht iemand ambitie hebben in deze richting geef dit vooral aan bij het huidige bestuur.

Alle acties (Grote Club actie – Poiesz jeugd sponsoractie etc) zullen vanaf nu vallen onder de nieuwe oudercommissie. Deze zal vanuit het bestuur worden geleid door Nynke. Deze commissie is opgezet om als bestuur meer connectie te hebben met de jeugd. Nynke zal dan ook deelnemen als algemeen bestuurslid en zal voor alle acties en activiteiten ondersteund worden door Karen.

Verder deelde Sverre zijn plannen om in het seizoen 2024/2025 zijn rol als penningmeester neer te leggen. Het komende jaar staat dus in het teken van een vlotte overdracht. Als jij je geroepen voelt om deze sleutelrol op je te nemen, laat het ons dan zeker weten.

Met deze frisse wind en nieuwe gezichten kijken we vol enthousiasme uit naar een mooie toekomst voor onze vereniging. Samen gaan we voor succes en plezier in het komende jaar!

Scroll naar boven