SPONSORNIEUWS! 🎉@cafederus

Een begrip in Leeuwarden en een begrip binnen Balans/H.V. Cometas mogen we Café De Rus toch echt wel noemen. Al zo’n twintig jaar is het café aan de stationsweg trotse sponsor van de handbalvereniging van Leeuwarden en deze samenwerking is verlengd voor de komende drie jaar. Café De Rus is met zowel club- als kledingsponsoring van grote waarde voor het handbal in Leeuwarden en het vereningsleven van de club. Menig clubavond of kampioensfeestje is begonnen of geëindigd aan de bar van De Rus.

Het bestuur is dan ook meer dan trots dat samen met Guido een sponsorovereenkomst voor de komende drie jaar is getekend!

Café de Rus is dé plek in Leeuwarden om gezellig met vrienden of collega’s te borrelen! Vlotte en vriendelijke bediening in een ongedwongen sfeer. Café de Rus is een gezellig bruin café en is centraal gelegen op loopafstand van het centraal station.

Met een groot verwarmd en overdekt terras kun je het hele jaar genieten van de buitenlucht terwijl je lekker geniet van een heerlijk glas (speciaal)bier of een lekker glas wijn. Zij zorgen ervoor dat je drankje aan tafel wordt geserveerd met daarbij een lekker nootje en olijfje!

Voor hun geldt dan ook ; “kleine moeite, groot plezier!”

Dus heb je zin om lekker in een ongedwongen sfeer te borrelen? Dan ben je bij Café De Rus aan het juiste adres!

Café de Rus, altijd gezellig!!

Scroll naar boven