Partners van

Wij zijn ontzettend trots op onze club en sponsoren maar ook op de Partners van Balans/H.V. Cometas! Om onze vereniging te ondersteunen en verder te laten groeien, zijn er een aantal partners die ook komende seizoenen ons ondersteunen!

Groote Wielen

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet ver. Want, bezoek je de Groote Wielen, dan zit het adembenemende uitzicht altijd bij de prijs inbegrepen. En hoe bekijk je dat uitzicht nóg beter dan door de enorme glaspartij of vanaf het terras aan de jachthaven?

Of volg ons naar het terrasbalkon, voor prachtige vergezichten! Dat betekent in de zomer beginnende surfers en zeilers recht voor je neus.

In de winter is de polder één van de eerste plekken waar je op natuurijs kan schaatsen.

https://www.grootewielen.nl/

De Faam

Twee namen, één winkel, dat is de Faam/ il Famo. Door het samenvoegen van het modieuze il Famo en de klassieker de Faam is er op de Voorstreek een onder- en nachtmode speciaalzaak ontstaan voor jong en oud. Met top modemerken als Ten Cate, Schiesser en Sloggi en hippe brands als Björn Borg, Calvin Klein en Tommy Hilfiger kunnen zowel dames als heren altijd slagen. Ook is er een uitgebreid assortiment herenbadmode en nachtmode voor dames én heren. Voor een goed advies staat inmiddels de vierde generatie voor u klaar bij de Faam/il Famo.

https://www.ilfamo.nl/

Matterhorn

Bij Matterhorn Coaching geloven ze dat elke persoon unieke talenten en mogelijkheden heeft. Ze dagen je uit om je grenzen te verleggen, obstakels te overwinnen en te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Kies voor Matterhorn Coaching en bereik de top van je kunnen.

www.matterhorncoaching.nl

Jemani

Jemani cleaning is een bedrijf dat inmiddels meer dan 20 jaar actief en gerenommeerd is in alle facetten van het schoonmaak vak. Dit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Op diverse vakgebieden in de schoonmaak zijn zij actief en doen zij onder andere dagelijkse schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing, houtwerk, kunststof en gevel service, dakgoten, zonnepanelen en anti spin behandelingen. Door hun te onderscheiden op dit vakgebied, kunnen zij voor elk schoonmaak probleem een oplossing bieden. Hiernaast staan zij voor een duidelijk en heldere communicatie met hun klanten/opdrachtgevers.

https://www.jemanicleaning.nl/

Stegenga uitvaartzorg

Het is een voorrecht voor Tabitha om u bij te mogen staan in een van de meest kwetsbare momenten van het leven, het afscheid van een geliefde.

Ervaar ruimte om de uitvaart naar eigen inzicht in te vullen. Tabitha regelt praktische zaken en adviseert als er keuzes gemaakt moeten worden.
In alle rust luistert Tabitha naar de verhalen over uw dierbare, wie was hij of zij?
Stap voor stap ontstaat er een mooi en passend afscheid in de leefstijl van de overledene.

https://stegengauitvaartzorg.nl/

Scroll naar boven