Nieuwe kledingsponsors!

Nieuwe kledingsponsor: Friesland Direct
Komend seizoen mogen we een nieuwe kledingsponsor verwelkomen. In Friesland Direct vinden we een kledingsponsor die terug te vinden is op de tenues en inloopshirts. Hun herkenbare logo vind je zowel op de voor- als achterkant, maar daarnaast is een detail ook verwerkt op de arm.
Friesland Direct is er voor al uw leidingwerk, verstoppingen en lekkages. Verder helpen ze u graag op het gebied van sanitair, water, verwarming en nog veel meer. Neem gerust contact met ze op voor alle mogelijkheden!

https://loodgietersfrieslanddirect.nl/
https://verwarmingfrieslanddirect.nl

Nieuwe kledingsponsor: TEBO
Komende seizoenen mogen we nog een nieuwe kledingsponsor verwelkomen. In TeBo vinden we een kledingsponsor die terug te vinden is op de tenues en inloopshirts. Zij nemen een mooie plek in boven de skyline van Leeuwarden.
TEBO Personeelsdiensten verbindt technisch personeel en opdrachtgevers. We beschikken over een groot netwerk van gemotiveerde krachten. Of zoek je een baan in de installatie- of elektrotechniek? Of ben je dakdekker, grondwerker of schilder? TEBO Personeelsdiensten biedt een grote verscheidenheid aan banen met marktconform salaris en veel flexibiliteit.

https://tebo-personeelsdiensten.nl/

Scroll naar boven