Nieuw seizoen is Nieuwe Dingen

  • door

Er zijn veel ontwikkelingen binnen de vereniging. Hierbij een korte samenvatting van de gebeurtenissen van de afgelopen maanden, en wat we voor het komende seizoen verwachten.

Covid heeft een hoop roet in het eten gegooid. We hebben onze mooie sport niet meer kunnen beoefenen, zoals het zou moeten. Her en der werd er door verschillende teams nog wel getraind, binnen alle geldende regels. We hopen dan ook dat we het nieuwe seizoen (21/22) weer kunnen handballen zoals we allemaal graag zouden willen.

Naast de Covid perikelen zijn er bestuurlijk ook wat veranderingen gaande. Het huidige bestuur heeft aangegeven dat het tijd voor vernieuwing. Na jaren trouwe “dienst” en de nodige hobbels en plezier is het tijd voor vernieuwing van het bestuur. Met deze oproep is er een nieuw initiatief ontstaan, in de vorm van het nieuwe besturen. Dit betekent in het kort: nieuwe samenstelling van het bestuur, commissies blijven bestaan of zijn uit elkaar gehaald, twee mensen per positie is gewenst EN van ieder team zit nu minimaal 1 persoon, maar wenselijk is 2 personen het bestuur! In onze ogen een mooie ontwikkeling. Het moet allemaal nog wat meer vorm krijgen, er moet nog een ALV uitgeschreven worden voor toestemming van de leden, en de concrete plannen moeten nog aan iedereen worden voorgelegd, maar he.. We zijn begonnen.

En we hebben dus een nieuwe site. Missen jullie nog dingen, heb je tips hoe het anders kan of wil gewoon even wat zeggen er over, geen probleem. Laat het gerust weten via webmaster@cometas.nl!

We zien jullie snel!