Even voorstellen aan…

Aan het begin van het seizoen kondigden Dione (voorzitter) en Femke (secretaris) hun vertrek (aan het einde van het seizoen) aan. Het bestuur is hard opzoek geweest naar de invulling van de opgekomen vacatures. Met trots kan het bestuur de nieuwe kandidaten aan jullie bekend maken. Hieronder stellen zij zich kort voor. Op de ALV zullen zij officieel worden benoemd.
Save the date: 29 september 2023!


Ik ben Taco Hellendoorn, heb 47 kaarsjes mogen uitblazen op mijn laatste verjaardag en woon in Leeuwarden met onze 2 dochters (Mette en Sofie) en mijn geregistreerd partner Petra.
Ik werk sinds 2001 in de (technische) uitzendbranche en ben in 2020 (6 weken voor Corona) voor mijzelf begonnen met TEBO Personeelsdiensten.


Via mijn oudste dochter, Mette, ben ik sinds een jaar of 7 verbonden aan Cometas, eerst alleen als ouder en de laatste 2 jaar ook als coach van de D’s, dit laatste samen met Ivo Zijlstra.

Recent is mij door het bestuur gevraagd of ik eens na zou willen denken over de vrijkomende vacature van voorzitter van Cometas. Na kort overleg thuis en een goed gesprek met Dione en Sverre heb ik aangegeven dat ik mij zelf graag beschikbaar wil stellen voor deze functie binnen onze mooie vereniging.

Ik hoop, samen met de overige bestuursleden en alle vrijwilligers, een bijdrage te kunnen leveren aan een mooie toekomst voor Cometas.


Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Meinalda van der Weg, getrouwd met Arno en moeder van Matthijs en Julian.

Julian handbalt met heel veel plezier bij de E-jeugd. Na te hebben gezien dat zoveel mensen zich inzetten voor deze mooie club, mag ik vanaf volgend seizoen ook mijn steentje gaan bijdragen als secretaris. Ik heb er zin in!

Scroll naar boven