BALANS/H.V. Cometas


Handbalvereniging Cometas en Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening slaan de handen in één voor de komende 3 jaar. Vanaf komend seizoen zal HV Cometas verder gaan als Balans/HV Cometas.


Een mooie stap in de duurzame samenwerking tussen de financiële dienstverlener en de handbalvereniging van Leeuwarden. Daarnaast zal Balans ook zichtbaar zijn op de website, de banner in de sporthal, de nieuwe tenues, de kledinglijn en de tassen de komende jaren.

Het bestuur is meer dan trots dat de samenwerkingen voortgezet gaat worden, in Simon en Balans vinden we een belangrijke partner in het verder ontwikkelen van de sport in Leeuwarden. Balans is al 27 jaar een begrip in Leeuwarden. Een laagdrempelig hypotheek- en verzekeringskantoor, gevestigd aan het Blokhuisplein. Balans kan je o.a. helpen en adviseren bij het afsluiten óf aanpassen van jouw hypotheek en verzekeringen. Balans biedt financieel advies in normale mensentaal.
Dankzij de sponsoring van Balans kunnen we kwalitatieve trainingen blijven geven en werken we aan het verenigingsleven binnen onze handbalclub. We kunnen leuke activiteiten organiseren voor zowel onze jeugd als senioren. Kortom, we vinden in Simon en Balans mede de toekomst voor het Friese handbal.

trots #handbal #naamsponsor #balansleeuwarden

Scroll naar boven