NieuwsWedstrijdverslagMededeling nieuwe maatregelen

28 september 2020by H.V.Cometas

Zojuist is de persconferentie afgelopen en ook de nieuwe maatregelen hebben gevolgen voor onze mooie club. Hieronder een samenvatting.

Trainingen en wedstrijden

Deze gaan op dit moment nog door voor alle teams. We zijn nog in afwachtiging van een reactie van het NHV en zodra wij meer weten dan hoor je dat van ons

De kantine

Vanaf nu is de kantine in de sporthal gesloten zolang de nieuwe maatregelen gelden. Dat houdt in dat je helaas niet meer in de kantine kan wachten.

Bezoek van de sporthal

Helaas mogen de wedstrijden niet meer bezocht worden door publiek. Dat betekent dat ook ouders niet meer in de hal mogen wachten tot dat hun kind(eren) klaar zijn met sporten. Dit geldt voor zowel de wedstrijden als de trainingen. Er mag ook niet gewacht worden in het gebouw.

Mochten er veranderingen zijn dan laten wij dat zo snel mogelijk weten. Mocht je vragen hebben na aanleiding hiervan dan kunnen deze gesteld worden onder dit bericht, door middel van een persoonlijk bericht via messenger of via het contact formulier op onze website.

 

 

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020