NieuwsPupil van de weekPupillen van de week

24 januari 2020by H.V.Cometas

Lieke en Elin

Lieke-en-Elin

Iets later dan normaal, maar we zijn ze zeker niet vergeten. Onze pupillen van de week zijn Lieke en Elin. Lieke is 9 jaar en Elin is 8 jaar. Samen spelen zij in E2 van H.V.Cometas. Ze houden allebei heel erg van sporten. Vooral Elin vindt voetbal erg leuk. Ze speelt bij SC Stiens en ze handbalt ook nog eens bij onze prachtige club H.V.Cometas. Lieke vindt alles wel leuk om te doen. Ook op school vindt ze alles heel erg leuk, maar vooral rekenen. Dat hebben we getest en een soms voorgelegd aan de interviewer en aan Lieke. Ze was veeeel sneller in het uitrekenen van de som dan de interviewer. Dat wordt later een echte rekenwonder!

Toen we vroegen of ze nog favoriete hobby´s hadden gaf Lieke meteen aan dat ze naast sporten ook knutselen en schilderen heel erg leuk vindt. Ze maakt dan nog geen Rembrandt´s, maar vooral het tekenen van jarige mensen en mensen die sporten of zelf knutselen vindt ze erg leuk. Elin is een echte sportvrouw en zien we later misschien wel in het profhandbal of het profvoetbal.

Lieke speelt in het veld bij handbal een beetje in het midden en Elin weet het nog niet helemaal. Elin heeft wel de vorige wedstrijd een punt gescoord. Ze verloren de wedstrijd helaas met 7-8, maar 1 goal was afgekeurd en bij 1 punt van de tegenstander stond die in de cirkel. Eigenlijk hadden we dus moeten winnen met 8-7.

Ze vinden beiden alles leuk aan de handbal en weten hoe het spelletje werkt. De 3 stappen en dan springen is soms wel lastig zo zegt Lieke. Toen we nog vroegen naar hun dromen toen riep Lieke meteen dat ze basisschool juf wilt worden. Een echte voorbeeld in de handbalsport heeft ze niet, maar Elin vindt vooral Lieke Martens (voetbal) en Estavana Polman (handbal) erg goed.

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020