NieuwsWedstrijdverslagHV E&O HS2 tegen HV H.V.Cometas HS1

1 december 2019by H.V.Cometas
toptas

Sterk keeperswerk

Door Stan de Boer 1-12-2019

Vandaag troffen de heren 1 van H.V.Cometas de koploper van de tweede divisie E&O in Emmen. De nummer tien van de tweede divisie wist van tevoren dat het een zware dobber zou hebben aan E&O dat vorig jaar gedegradeerd was uit de eerste divisie. Ondanks dat begonnen de heren van H.V.Cometas sterk aan deze wedstrijd. Vroeg in de wedstrijd pakten ze een voorsprong en deze was na tien minuten al uitgebreid naar drie goals. Door het sterke keeperswerk van Remco Keizer kon E&O moeilijk tot scoren komen en omdat de bal snel opgebracht kon worden door H.V.Cometas ging het scoren bij de Leeuwarders relatief makkelijk. Na vijftien minuten kreeg de thuisploeg beter grip op het spel van de Leeuwarders. H.V.Cometas liep niet meer verder uit en vanaf de twintigste minuut kwam E&O dichter in de buurt. Toen het rustsignaal ging hadden de Emmenaren het gat gedicht en stond het 15-15.

In de eerste vijftien minuten van de tweede helft kon H.V.Cometas het niveau van de eerste helft niet meer halen. Dit leidde ertoe dat E&O heel snel uitliep naar een onoverbrugbare voorsprong. Aanvallend lukte het H.V.Cometas niet meer om het tempo te spelen waarmee in de eerste helft wel werd gespeeld en verdedigend konden de gasten niet meer op tijd ingrijpen. In de laatste vijftien minuten werd er weer wat beter gespeeld maar de achterstand was onoverbrugbaar. Uiteindelijk stond er na 60 minuten handbal een score van 34-24 op het bord. Aankomend zaterdag staat er voor H.V.Cometas een thuiswedstrijd tegen Hercules HS2 op  het programma.

Eindstand 34-24

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020