NieuwsWedstrijdverslagCometas DS1 vs Commandeur VVW DS2

3 december 2019by H.V.Cometas
damesfront

Oranje dames tegen Slovenië

Door Simone Postma 3-12-2019

Afgelopen zaterdag stond niet alleen de eerste WK wedstrijd van de Nederlandse handbaldames op het programma, wij mochten ook weer een keer een thuiswedstrijd spelen. Tegen de meiden van Commandeur VVW DS2 deze keer.

We laten ons maar niet inspireren door het spel van de Oranje dames tegen Slovenië. Individuele acties zijn niet wat ons sterk maakt, wij gaan dit als team aanpakken. Dat team ziet er wel even anders uit zonder 2 vaste spelers en onze coach Marcel. Maar we zijn bij Ivo en Daniel in goede handen en Larissa ondersteund ons.

Bij de start van de wedstrijd zijn we niet helemaal in ons normale doen. We laten ons makkelijk verrassen in de verdediging en komen zelf pas na 6 minuten tot scoren. Die eerste 15 minuten gaan moeizaam. Beide teams blijven een tijdje hangen bij een score van 7-6. Daarna hebben we de smaak weer te pakken. Zoals vaker staat de dekking dan goed, wat ons weer vertrouwen geeft in de aanval. Met een paar mooie snelle aanvallen weten we de voorsprong steeds verder uit te breiden en gaan we met 16-10 de rust in.

In de tweede helft is de sfeer wat minder vriendelijk. We laten ons hier gelukkig niet door beïnvloeden en behouden onze voorsprong. Deze had verder uitgebreid kunnen worden, maar we laten de meiden uit Wervershoof toch nog een paar keer te makkelijk scoren. Echt spannend wordt het deze helft niet meer en we ronden de wedstrijd af met de eindstand 31-24.

Met weer 2 punten kunnen we tevreden uitkijken naar de laatste uitwedstrijd van 2019, tegen SEW in Wognum.

Eindstand 31-24

 

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020