NieuwsWedstrijdverslagH.V.Hellas HS2 vs H.V. Cometas HS1

17 november 2019by H.V.Cometas
Scorebord

Veel balverlies

Door: Stan de Boer 17-11-2019

Na de verrassende overwinning in de beker op H.V. Unitas van afgelopen woensdag stond er voor de heren van H.V.Cometas een verre uitwedstrijd naar Hellas in Den Haag. In tegenstelling tot de bekerwedstrijd was het team lang niet compleet en als je dan op bezoek moet bij de nummer twee van de tweede divisie kan dit voor een moeilijke wedstrijd zorgen. In het begin van de wedstrijd was hier voor H.V.Cometas niks van te merken.

Door vier doelpunten van Remon de Vries in het begin van de wedstrijd was H.V.Cometas in staat om goed bij te blijven bij de Hagenezen. Ook lukte het Hellas niet om veel doelpunten te maken wat het voor H.V.Cometas makkelijker maakte om bij te blijven. In de laatste vijf minuten van de eerste helft verslapte de concentratie van de Leeuwarders en dat leidde tot een achterstand van drie doelpunten, 13-10.

In de tweede helft begon H.V.Cometas dramatisch met veel balverlies wat leidde tot een vergroting van het verschil tussen de twee teams. Dit balverlies was met name te wijten aan de vermoeidheid die opspeelde doordat er maar twee wissels waren. In het laatste kwartier van de wedstrijd wist H.V.Cometas het gat te stabiliseren. Ondanks dat stond er na 60 minuten handballen een ruime score van 29-18 op het bord. Volgende week is er een nieuwe kans voor de heren van H.V.Cometas als ze thuis spelen tegen NHC.

Eindstand 29-18

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020