NieuwsH.V.Cometas on tour naar Denemarken!

6 april 2019by webmaster
Kolding
DK60HB10-Kolding_Kempa_Cup_publiek2_3

H.V.Cometas on tour naar Denemarken!

Hoe leuk is dat? Na jaren van afwezigheid op het internationale toernooipodium zijn we er dit jaar weer bij! Van 19 tot en met 22 april gaat onze D-jeugd deelnemen aan de Kolding Cup in Denemarken.

Oudere jeugd herinnert zich vast nog de bijzondere toernooien: de Lugi spelen, Hamburg, Kolding….mooie herinneringen! En nu kunnen we weer met jonge enthousiaste jeugd on tour! Kostbaar zijn de herinneringen aan die fantastische belevenis en respect voor al die ouders die flink in de beurs moeten tasten om deze ervaring mogelijk te maken. Maar ook de jeugd draagt hieraan zelf bij, gisteravond hebben ze een sponsorloop gehouden waarbij ze geld ingezameld hebben.

In Techum moesten ze zwaar ‘aan de bak’. Vele zweetdruppels zijn er gevloeid maar het is gelukt om een geweldig bedrag bij elkaar te lopen.

Daarnaast willen we graag de onderstaande sponsoren bedanken, want mede dankzij hun bijdrage kunnen we nu naar Denemarken!

Met dank aan:
Hellema Hallum
Brasserie Spiegelaar
Van Ravesteijn Theater en Events
Ton de Vries
Jitse Porte

De organisatie gaat er een onvergetelijke gebeurtenis van maken!
https://euro-sportring.com/en/tournaments/kolding-handball-cup

https://cometas.nl/wp-content/uploads/2019/04/logodenmark.jpg
logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020