NieuwsWedstrijdverslagH.V.Cometas HS1 vs Hellas HS2

1 maart 2020by H.V.Cometas
H.V.Cometas HS1 vs hellas
H.V.Cometas HS1 vs hellas

lijfsbehoud in de tweede divisie

Door Stan de Boer, 1 maart 2020

Afgelopen zaterdag stond er voor de heren van H.V.Cometas een belangrijke competitiewedstrijd op het programma. Een overwinning op Hellas 2 zou ervoor zorgen dat H.V.Cometas nog een redelijke kans zou houden op lijfsbehoud in de tweede divisie. De uitwedstrijd was met ruime cijfers verloren, maar dit kwam door een zeer onderbezette selectie.

Het team was op de geblesseerde Remco Keizer helemaal compleet en was er alle kans voor de Leeuwarders. In de eerste helft hadden beide teams moeite met scoren. De score bleef wel gelijk opgaand in de eerste helft, totdat het bij H.V.Cometas beter ging lopen tegen het einde van de eerste helft. De thuisploeg stond bij rust 13-8 voor en het leek erop dat de tweede thuisoverwinning op rij geboekt kon gaan worden.

In de tweede helft had H.V.Cometas een rommelig begin, maar kon het gauw omdraaien. Door een sterke dekking waarin Martijn Poel in een storende rol uitblonk en een sterke aanval waarin hoekspeler Stan de Boer, die uiteindelijk zes keer zou scoren, meerdere keren vrijgespeeld kon worden kon de thuisploeg uitlopen naar zeven doelpunten voorsprong. Ook opbouwer Remon de Vries was belangrijke met een aantal verwoestende schoten vanaf de opbouw en een totaal van vijf goals. In de laatste tien minuten begon het aanvallend minder te lopen bij H.V.Cometas en dit zorgde ervoor dat Hellas dichterbij kon komen. Omdat de Haagse schoten ook niet briljant waren kon Hellas het gat niet helemaal te dichten. De einduitslag was 21-18, maar doordat directe concurrent NHC ook won blijft het gat naar de tiende plaats vier punten.

einduitslag: 21-18

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020