NieuwsWedstrijdverslagH.V. Cometas HS1 vs H.V. Achilles HS1

11 november 2018by webmaster
Balnet

De top 3 wordt gehandhaafd.
Door Nick Ploegsma 10 november 2018

Zaterdagavond kwam Achilles op bezoek vanuit Apeldoorn in het kalverdijkje waar H.V.Cometas 2 punten moest gaan pakken tegen een ploeg met kwaliteiten.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op met geen duidelijk beter handballende ploeg. Met name door de snelle passeerbeweging van Frank Ploegsma waar de verdediging van Achilles geen antwoord op had kon H.V.Cometas voorzichtig een voorsprong uitbouwen om met een 14-12 voorsprong de rust in te gaan.

De tweede helft begon H.V.Cometas met een solide verdediging waardoor zij de eerste 10 minuten geen enkel doelpunt tegen heeft gekregen. De minuten die volgden kwam juist H.V.Cometas in de aanval niet uit zijn voeten doordat de tegenstander offensiever ging dekken en er te weinig creativiteit in het spel van H.V.Cometas zat. Een voorsprong van 8 doelpunten werd teruggebracht naar 1 doelpunt en was de wedstrijd nog niet beslist.

Tegen het einde werden er nog 2 doelpunten gemaakt door H.V.Cometas en een snelle break van Achilles gestopt door de keeper waarmee de wedstrijd op slot werd gezet en de punten in Leeuwarden blijven.

De top 3 wordt hiermee gehandhaafd.

Eindstand 27-24

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020