NieuwsWedstrijdverslagH.V.Cometas HS1 – FHC HS1

27 september 2020by H.V.Cometas

Klaar voor de eerste wedstrijd

Door Stan de Boer, 27 september 2020

Afgelopen zaterdag speelden heren 1 van H.V.Cometas tegen de provinciegenoot uit Stiens hun eerste competitie wedstrijd van het seizoen. Na een goede voorbereiding waren de heren klaar voor de eerste wedstrijd. Omdat de focus tijdens de trainingen gelegen had op de dekking was trainer Ivo Zijlstra ook van de partij om de dekking aan te sturen.

In de eerste helft stond de dekking ook heel sterk en had FHC veel moeite met de verdediging. Doordat de dekking zo goed stond, kon keeper Remco Keizer ook uitblinken in goal. Het hoogtepunt van de wedstrijd kwam ook op zijn naam. Nadat hij op spectaculaire wijze al een break van FHC stopte pakte hij ook nog de daarop volgende rebound. Aanvallend had H.V.Cometas moeite met de offensieve dekking wat leidde tot een aantal aanvallende fouten. Bij rust stond het 9-13 voor FHC. In de tweede helft begon H.V.Cometas slordig en kon FHC uitlopen.

In het laatste kwartier betaalde de conditietraining in de voorbereiding zich uit en kon H.V.Cometas veel breaks lopen. Helaas was de scherpte deels weg en werden de kansen niet 100% afgemaakt. Aan het einde van de wedstrijd zorgden Yael Samanter en Stan de Boer bijna voor nog een hoogtepunt. Yael gooide vanaf de rechterhoek een vlieger maar helaas gooide Stan de bal op de keeper.

De einduitslag van de wedstrijd was 18-25.

 

 

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020