NieuwsWedstrijdverslagH.V.Cometas – H.V.Unitas

19 januari 2020by H.V.Cometas
Scorebord

Moeite met scoren.

Door Stan de Boer, 19 januari 2020

Voor de derde keer dit seizoen troffen H.V.Cometas en H.V. Unitas elkaar dit seizoen. Na een verloren uitwedstrijd in Rolde en een gewonnen bekerwedstrijd stond nu de thuiswedstrijd in de competitie op het programma. Ondanks dat Unitas eerste staat in de competitie waren er vooraf wel kansen voor H.V.Cometas. geblesseerden en afwezigen zorgden ervoor dat H.V.Unitas maar twee wissels had, terwijl H.V.Cometas op keeper Jos Vermeulen na helemaal compleet was.

Net als in de vorige twee wedstrijden van H.V.Cometas hadden beide teams moeite met scoren in het begin. Na ongeveer tien begon het bij beide teams beter te lopen. Voor H.V.Cometas kwamen er in de eerste helft veel goals van cirkelspeler Sverre Wolters, voor H.V.Unitas kwamen de goals vooral door het midden. Een aantal slordigheden in de aanval van H.V.Cometas zorgden er uiteindelijk voor dat H.V.Unitas een klein gaatje kon slaan. Bij rust stonden de gasten 14-11 voor.

Na rust begon H.V.Cometas sterk en kon terugkomen tot één doelpunt. Vanaf het moment dat ze teruggekomen waren tot één doelpunt ging het weer bergafwaarts. De thuisploeg werd slordiger en gooide veel onnodige ballen weg. H.V.Unitas maakte hier dankbaar gebruik van en maakte veel doelpunten uit de breaks die ontstonden door het balverlies van H.V.Cometas. Uiteindelijk kon H.V.Unitas het in de tweede helft relatief gemakkelijk uitspelen en won.

Eindstand: 21-29

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020