NieuwsWedstrijdverslagH.V.Cometas – H.V.Reehorst

12 januari 2020by H.V.Cometas
Grand cafe De Walrus

Eerste thuiswedstrijd 2020.

Door Stan de Boer, 12 januari 2020

Afgelopen zaterdag stond voor H.V.Cometas de eerste thuiswedstrijd van 2020 op het programma. Na de uitoverwinning van vorige week was er weer een overwinning nodig om een echte aansluiting te krijgen met de nummer 10 in de tweede divisie, de tegenstander van dit weekend H.V.Reehorst. De wedstrijd werd met 45 minuten uitgesteld omdat H.V.Reehorst in de file had gestaan. Toen H.V.Reehorst uiteindelijk aankwam kon de wedstrijd beginnen. H.V.Cometas startte slecht aan de wedstrijd en kon in de eerste tien minuten maar 1 keer scoren.

Gedurende de eerste helft begon het beter te lopen bij H.V.Cometas en konden ze na een paar goals achter te hebben gestaan terugkomen tot 2 goals. In de laatste tien minuten gaven ze het weer wat uit handen en stonden bij rust 16-10 achter. In de tweede helft startte H.V.Cometas beter en konden ze weer terugkomen in de wedstrijd. H.V.Reehorst had in het begin van de tweede helft moeite met de Leeuwarder dekking en scoorde daarom weinig. Opmerkelijk incident gedurende de tweede helft was de blessure van één van de scheidsrechters waardoor de laatste twintig minuten door één scheidsrechter gefloten werden. In deze laatste minuten verslapte H.V.Cometas waardoor het verschil weer opliep. Uiteindelijk kon H.V.Cometas het verschil niet meer ombuigen en verloor.

Eindstand: 22-27

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020