NieuwsWedstrijdverslagH.V. Cometas HS1 vs H.V. Erix HS1

26 november 2018by webmaster
Erix

H.V.Cometas gedeeld 1e
Door Nick Ploegsma

Voor beide ploegen stond er een belangrijke wedstrijd op het spel voor de handhaving in de top 3 van de hoofdklasse.

Beide ploegen begonnen de wedstrijd met hoog tempo waardoor de toon van de wedstrijd werd bepaald. De score ging gelijk op waarbij er geen ploeg boven de ander uitstak.

Waar H.V.Cometas met enkele afstandsschoten een kleine voorsprong kon opbouwen werd deze teniet gedaan door Erix door de beweeglijke opbouwrij waar H.V.Cometas vooralsnog geen antwoord op had. Al met al was het een enorm spannende pot met een 14-13 ruststand in het voordeel van H.V.Cometas.

Ook in de tweede helft was het duidelijk dat beide ploegen de punten graag wilden hebben. Na een kleine voorsprong van 3 punten opgebouwd door H.V.Cometas kwamen zij op een gegeven moment door meerdere aanvallende fouten tot een 1 doelpunt achterstand. Mede door enkele fijn geplaatste ballen door Nick Ploegsma kon Erix zijn voorsprong niet behouden en kwam H.V.Cometas weer boven de tegenstander op het scorebord. Max, die vorige wedstrijd 1 penalty mocht stoppen, hield ook deze wedstrijd 2 van de 3 penaltys uit het doel.

In de verdediging wist H.V.Cometas het verschil niet te maken, maar wist met snelle tegendoelpunten toch de motivatie van Erix te breken. Ondanks een spannende slotfase gooide H.V.Cometas de wedstrijd in het slot door het winnende doelpunt te maken in de laatste minuut en voorkwam in de verdediging dat Erix de gelijkmaker maakte.

Een mooie 29-28 overwinning als resultaat waarmee H.V.Cometas gedeeltelijk 1e staat op punten en 2e op doelsaldo.

Eindstand 29-28

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020