NieuwsWedstrijdverslagH.V.Cometas DS1 vs SV De Valken DS1

3 februari 2020by H.V.Cometas
H.V.Cometas DS1

Goede zaken gedaan dit weekend.

Door Simone Postma, 3 februari 2020

Dit weekend hebben we thuis de Valken op bezoek. Op papier een wedstrijd die we makkelijk moeten kunnen winnen, maar we weten allemaal hoe het kan gaan in onze competitie. Verslappen is geen optie.

Toch beginnen we ook deze wedstrijd weer niet met ons meest sterke spel. We hebben wat kleine aanpassingen gedaan in onze dekking die even moeten wennen. En ja, als het in de dekking niet stevig staat dan loopt ook de aanval niet zoals we willen. Na 10 minuten staan we dan ook met 2-6 achter. Fiona en Nika besluiten elkaar een kopstoot te geven, de vloer is glad en stoffig, het is gewoon even rommelig. Maar geen stress, ook vandaag lossen we dat op. Dione kijkt een penalty uit de goal en we komen weer terug. In de laatste 10 minuten voor rust nemen we het over. Het staat 16-10 als we richting de kleedkamer gaan.

Aan het begin van de tweede helft zetten we door. Al snel staan we 10 doelpunten voor. Er zitten weer een paar heerlijke aanvallen bij! Snel de bal doorgetikt naar de goal van de meiden uit Grootebroek. Dione pakt ook nog eens 2 penalty’s. Alles in huis voor een overtuigende overwinning. In de slotfase geven we de bal nog een paar keer te makkelijk weg, jammer, maar de winst komt niet meer in gevaar. We sluiten af met 28-19.

Weer 2 punten, nog steeds aansluiting op de koploper en de directe tegenstanders verspelen punten. Goede zaken gedaan dit weekend.

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020