NieuwsWedstrijdverslagH.V. Cometas DMW vs Assen ‘75

21 maart 2019by H.V.Cometas
DMW_ASSEN_01
DMW_ASSEN_02
DMW_ASSEN_03
DMW_ASSEN_04

Assen uit, altijd lastig
Door Renate Helmholt 21-03-2019

Het was even een tijdje stil rondom de dames van de Midweek. Dit met de reden dat het verlies van vorige week niet noemenswaardig was. De wonden zijn gelikt en de reis naar Drenthe werd weer ingezet. Assen was dit keer aan de beurt. Assen uit altijd lastig. Er zat wel enige druk achter deze wedstrijd. Een verlies was afscheid van een mogelijk kampioenschap.

Vanwege het tijdstip van vertrek, is er een aantal mensen die onderweg nog even moeten eten. Daarnaast zijn er voorkeur auto’s. Veler dames willen bij DE Coach in de auto, aangezien die vaak hapjes mee neemt als avondeten. Helaas voor deze dames nam ze nu heerlijke broodjes met salade mee als avondeten. Dit kon de interesse niet wekken. Maar gelukkig voor DE Coach waren de dames nog wel bereid mee te rijden.

Veel vroeger dan verwacht arriveerden we in Assen. We hadden wel wat later weg gekund zullen we maar zeggen. Maar nu was er nog even tijd voor koffie of (ijs)thee. En tijd voor een goede warming-up zou je zeggen. Idd… zou je zeggen. Tot op de klok de tijd 19.55 stond en het nog 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd was.. En de keepster was nog niet ingeschoten. Waren we zo mooi op tijd….

Assen nam gelijk de “leiding” in de wedstrijd door het eerste doelpunt te scoren. De dames van de midweek bleven steeds mooi bij, maar gaven in de eerste helft Assen een voorsprong van 3 punten mee. Ruststand 8-8. Tweede helft wordt dus knokken. Misschien werd dit soms iets te letterlijk genomen, door hier en daar een worsteling met een tegenstander die in de weg liep. Door de rust te bewaren en het hoofd koel te houden bleven de dames van Cometas mooi bij. Nu erop en er over.

Erop en er over was misschien wat enthousiast. Maar door gestaag de wedstrijd over te nemen en met een paar mooie acties was er een ware voorsprong van 2 punten. En uiteindelijk klonk het eindsignaal na 50 minuten.

Eindstand: 11-13.
Eindstand vorige wedstrijd 20-10 (thuiswedstrijd).

Speciale dank gaat uit naar Kitty voor het meedoen, en Monique voor de support en foto’s.

Donderdag 28 maart treden de dames op in de Iehal in Stiens. Mocht er belangstelling zijn: 21.00 uur begint de wedstrijd. Op woensdag 3 april is de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Brons om 20.00 uur.

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020