NieuwsWedstrijdverslagH.V. Cometas DMW vs Actief P DMW1

17 december 2019by H.V.Cometas
dmw1

Je zou haast denken dat DMW al met kerstreces is…

Door Renate, 17 december 2019

Maar niets is daarvan waar. Onze paradepaardjes spelen namelijk deze week nog een wedstrijd, zo vlak voor de kerst. Het is de laatste weken een “Moordend” speelschema. De dames zijn namelijk afgelopen vrijdag ook al afgereisd naar Paterswolde voor een wedstrijd. Hopelijk maakt dit drukke schema geen einde aan hun winning mood.

Het laatste verslag dateert van de wedstrijd van 13 november Assen – Cometas DMW. Op 20 november speelden onze dames voor het laatst dit jaar thuis tegen Aeolus. Deze pot wordt dik gewonnen met een eindstand van 21 – 9.

Zoals eerder beschreven gingen de dames afgelopen vrijdag avond op pad richting Paterswolde. De weg ernaar toe is bekend terrein, dus tot zover geen problemen.
De dames waren mooi op tijd vertrokken, waardoor ze erg vroeg in de sporthal van Paterswolde arriveerden. Dus rustig de tijd voor een bakje koffie of thee. Kon er mooi ook even bij gekletst worden enz.

Het werd tenslotte vanzelf tijd om je om te kleden. Gelukkig maar dat Actief een nieuwe sporthal krijgt, want de plafondplaten hingen er niet al te fraai meer bij zullen we maar zeggen. Als je nog wat nodig had thuis, mocht je het zo meenemen. Lekker fanatiek warmgelopen en de keepster ingeschoten, klonk het beginsignaal van deze wedstrijd. De coach had de opstelling eerder al bekend gemaakt, dus iedereen kende haar plek.

Dames midweek heeft eigenlijk gelijk deze wedstrijd gedomineerd. Er kwam direct een voorsprong van 3 punten. Daarna is de voorsprong niet echt meer in gevaar geweest. Wel hadden de dames van Cometas wel een hogere score kunnen hebben, maar met dank aan goed keepwerk van de tegenstanders en de lat bleef de score bescheiden.

Eindstand van deze uitwedstrijd: 8 – 13.

Hopelijk zijn onze dames morgen genoeg bijgekomen om nog 1 keer te vlammen dit jaar. Morgen gaat de reis naar Hoogersmilde. Als ze deze wedstrijd winnen staan ze toch maar boven aan, en zijn ze dus midwinterkampioen… (weliswaar met 1 gespeelde wedstrijd meer, en de titel bestaat helemaal niet, maar toch).

De strijd in het nieuwe jaar begint gelijk tegen V.A.K.O. Dit kan een beslissende pot zijn voor het mogelijke (3de) kampioenschap.

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020