NieuwsWedstrijdverslagH.V. Cometas DMW laat What’s app “ontploffen”….

9 mei 2019by H.V.Cometas
_DDP6316
_DDP6167

Zou het dan toch nog?
Lekker voor bij de lunch

Door Renate, 9 mei 2019

Het is al een tijdje rustig rondom de Dames Midweek. Niet dat zij op hun luie kont hebben gezeten hoor. Waar de competitie voor de andere teams al afgelopen is hebben de dames in de afgelopen 4 weken nog 3 wedstrijden gespeeld. Op 10 april stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma, en was het erop of eronder voor het kampioenschap… Nou u heeft aan de stilte wel gemerkt dat het eronder was. Door matig spel van onze dames konden ze de wedstrijd niet naar hun hand zetten… Helaas helaas… Kampioenschap werd geschonken aan Assen…

Daarna nog tegen Aeolus en V&S mooi handbal laten zien, en deze wedstrijden wel weten te winnen. Tijd voor het laatste “sprintje”. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is het einde in zicht.

Echter is na gisteravond alles anders… Niet alleen Ajax heeft verloren, maar voor waarschijnlijk bijna evenveel publiek heeft ook onze koploper verrassend genoeg verloren… Assen is al klaar met de competitie.. Hebben 18 wedstrijden gespeeld en nu 28 punten behaald. Voor uw statistieken: DMW H.V.Cometas – gespeeld 16 wedstrijden – 24 punten. Conclusie.. Als dames midweek de komende wedstrijden winnen staan ze beide op nummer 1.. En dan gaat het om doelsaldo…. Huidige stand Assen +78, H.V.Cometas +87… Er komen nog twee tegenstanders aan waar al een keer van gewonnen is….

U begrijpt dus wel dat er enige rumoer ontstond vanmorgen….
Toen ik om een uur of 12 de telefoon bekeek had ik slechts 39 berichten terug te lezen…
Ik heb er maar een broodje bij gepakt.

Samenvattend:
Aeolus heeft gewonnen van Assen! (emoji toeter 3x)
Screenshot met het bewijs
Dan kunnen we dus nog op doelsaldo kampioen worden
We hebben al een beter doelsaldo
Dat zou toch gaaf zijn
We mogen wel een bloemetje sturen naar Wildervank
Het blijft een bijzondere competitie
Ik ga voor een borrel op zaterdag de 18de
Kunnen we een bus regelen?
Eet smakelijk Renaat!

Nou ik kan u vertellen tegen de tijd dat je was bijgelezen was je brood op.

Mocht u belangstelling hebben: de “kampioenswedstrijd” wordt gespeeld op maandag 13 mei om 20:00 uur in Appingedam.
Daarom zouden we graag met behulp van sponsoring / crowdfunding of andere donaties een bus willen huren voor al ons meereizende publiek! We hebben alvast de eerste bus gereserveerd, een tweede is nog onder optie voor als er genoeg animo is. Dus wil jij ook deze topwedstrijd om het kampioenschap van de hoofdklasse van de midweek dames Noord Nederland niet missen, geef je dan snel op!

 

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020