H.V. Cometas HS1 vs UGHV HS1

Samenvatting

Feller uit de startblokken

Door Stan de Boer, 2 februari 2020

Afgelopen zaterdag speelden de heren 1 van H.V.Cometas een thuiswedstrijd in de tweede divisie. Tegenstander was UGHV waarvan in de uitwedstrijd nog verloren was door een onderbezette selectie. In de thuiswedstrijd was de selectie nagenoeg compleet en dus kon er vol voor de twee punten gegaan worden. Een wijziging in de basis opstelling zorgde ervoor dat H.V.Cometas feller uit de startblokken kwam dan in voorgaande wedstrijden en dit resulteerde erin dat het gat tussen H.V.Cometas en UGHV niet groot kon worden. Aanvallend speelde H.V.Cometas best aardig maar doordat er in de verdediging teveel ruimte gegeven werd aan de cirkelloper lukte het niet om een gat te slaan. Bij rust leidde UGHV 16-17.

In de tweede helft begon H.V.Cometas zwakker dan in de eerste helft en liet UGHV uitlopen naar 17-20. Dit kwam vooral doordat er aanvallend meer ballen gemist werden dan in de eerste helft. H.V.Cometas kon het wel snel omdraaien en vocht zich weer terug in de wedstrijd. De snelheid van linkerhoek Stan de Boer, die in totaal zeven keer zou scoren, werd goed benut, voornamelijk doordat UGHV meer ballen ging missen omdat keeper Remco Keizer beter in de wedstrijd zat in de tweede helft. Met vijf minuten te gaan had H.V.Cometas een comfortabele vijf doelpunten voorsprong. Het einde van de wedstrijd werd nog ontsierd door een rode kaart voor één van de spelers van UGHV, maar dit mocht de pret niet drukken voor H.V.Cometas. Doordat concurrent NHC uit won bij Hercules blijft het gat naar de tiende plaats vier punten.

Eindstand: 33-28

 

 

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen Fulltime
1 februari 2020 20:45 2e Divisie HS-A 2019/2020 60'

Resultaten

TeamGoalsUitslag
H.V. Cometas HS133Winst
UGHV HS128Verlies

H.V. Cometas HS1

UGHV HS1

Locatie

Sportcentrum Kalverdijkje Egelantierhal
Kalverdijkje 77A, 8924 JJ Leeuwarden, Nederland
logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020