NieuwsCoronavirus

3 april 2020by H.V.Cometas

Coronavirus

Het hele land, eigenlijk de hele wereld, is in de ban van het Coronavirus. Nooit eerder hebben we te maken gehad met een dergelijk ernstig gevaar voor de gezondheid van onszelf en onze naasten. Vele maatregelen moeten er voor zorgen dat we niet besmet raken om zodoende ook de meest kwetsbaren in onze samenleving te beschermen. Logische, begrijpelijke en terechte maatregelen.

Gevolg is wel dat bijna het hele sociale en maatschappelijke leven stil ligt. Waar sporten eerder bijdroeg aan een goede gezondheid mogen we nu niet meer sporten, althans niet in groepen….en 1,5 meter afstand houden is met handbal niet echt mogelijk.

Geen kampioenen

Wat een vreemd einde van het seizoen is het op deze manier! Competities worden niet afgerond en het N.H.V heeft besloten dat er dit seizoen geen kampioenen zijn, er word niet gepromoveerd en ook niet gedegradeerd. Voor onze beide heren teams is dit gunstig aangezien ze bijna zeker zouden degraderen, voor onze dames is het jammer omdat zij nog mogelijkheden hadden om te promoveren.

En onze E2…eindelijk de tenues compleet en dan is voor hun het seizoen al over! Zo valt er over elk team wel iets te zeggen, Dames midweek was nog maar halverwege hun seizoen bijvoorbeeld, maar onze gezondheid gaat boven alles dus is dit het waar we het voor nu mee moeten doen.

Nieuwe seizoen

Als vereniging is het nu ook niet mogelijk om op de gebruikelijke manier de teambesprekingen te houden, de seizoensafsluiting te organiseren, afscheid te nemen van leden die hun handbalschoenen aan de wilgen hangen etc. Wel zijn we als bestuur met 1,5 meter afstand druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen!

We realiseren ons als bestuur terdege dat jullie als leden van onze club momenteel contributie moeten betalen terwijl er niet getraind en gespeeld kan/mag worden. Onze penningmeester is druk bezig om alle getallen duidelijk te krijgen en als bestuur denken we na over de manier waarop en wanneer we jullie hierin kunnen compenseren.

Als bestuur willen we iedereen sterkte wensen en we hopen dat het Coronavirus zoveel als mogelijk aan jullie, jullie naasten en ons voorbijgaat zodat we elkaar in augustus weer in goede gezond kunnen ontmoeten en er weer lekker gehandbald kan worden!

Stay safe, stay home!

Bestuur H.V.Cometas

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020