NieuwsWedstrijdverslagH.V.Cometas DS1 vs WPK/Westlandia DS3

7 januari 2020by H.V.Cometas
yetu
vhjdfg

Balans en consistentie de start van 2020.

Door Simone Postma, 07 januari 2020

Balans en consistentie; de belangrijkste woorden voor de rest van dit seizoen en dus de start van 2020. Dat het maar een geweldig gelukkig, gezond en sportief jaar mag worden, ook voor onze trouwe supporters!

De eerste wedstrijd van dit decennium spelen we thuis tegen Westlandia. Voor ons altijd een lastige tegenstander, zo blijkt ook afgelopen weekend weer. De dames uit Naaldwijk pakken al snel de voorsprong en weten deze ook bijna de complete eerste helft te houden. We blijven dichtbij, maar ronden nog niet altijd goed af. In de dekking proberen we van alles uit, passief 6-0, actief 5-1 en zelfs 1 man uitdekken. En dat werkt, ze hebben 1 belangrijke schutter. In de laatste minuten komen we gelijk en met een briljant schot bijna vanaf de middellijn schiet Manon ons met voorsprong de rust in. 13-12.

De tweede helft; vertrouwen hebben, samen blijven werken en 5% extra. Het lukt om de voorsprong te houden, we lopen even een beetje uit, maar laten de tegenstander toch weer dichtbij komen. Tegen het einde passen we de dekking nog een keer aan. Net als in Naaldwijk zijn ze verrast, er even vanaf in de aanval en daar maken we gebruik van! Met slim spel houden we de punten thuis, 25-23 is de eindstand.

Doelstelling ongewijzigd, positie ongewijzigd. Alle wedstrijden in deze competitie zijn belangrijk, maar die van de komende 2 weken toch net even extra. In het koppie zit het goed, balans en consistentie, daar gaan we dit mee doen! Tot over 2 weken!

Eindstand 25-23

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020