NieuwsWedstrijdverslagCometas DS1 vs Meervogels’60 DS1

19 januari 2020by H.V.Cometas
H.V.Cometas DS1
Afscheidskado H.V.Cometas DS1
Karlijn H.V.Cometas DS1
Team H.V.Cometas DS1

Trainingskamp in Frankrijk!

Door Simone Postma, 19 januari 2020

Zaterdag 18 januari hebben we thuis wat goed te maken tegen de Meervogels. Uit in Akersloot konden we de punten niet mee nemen, dat gaat ons nu niet gebeuren.

Met goede focus beginnen we aan de wedstrijd, waar we de dekking anders neerzetten dan normaal. De meiden uit Akersloot hebben zichtbaar moeite met deze variant. Al die beweging in de dekking zorgt er wel voor dat we zelf ook wat onrustig zijn in de aanval. We gaan dan ook gelijk op in score tot 6-6. Even weer terug naar onze normale dekking, direct met effect. We spelen een paar geweldige lange ballen en lopen uit. Met de rust hebben we de voorstand staan op 17-12.

In de tweede helft weten we dit vast te houden. De score wordt uitgebouwd naar 23-15. Daar loopt het even vast, een minuut of 7 lukt het ons niet te scoren. Geen stress, met dit team komen we er wel weer uit. Even het tempo wat omhoog, snelle ballen spelen. Er zitten weer een paar fantastische aanvallen en breakouts bij. Eigenlijk wordt het niet spannend meer, in de laatste 10 minuten komen we 10 doelpunten voor en die houden we tot het eind. 32-22 is de eindstand. ‘Gewoon goed geconcentreerd spel’, om in de woorden van 1 van onze trouwe supporters te spreken.

Tevreden met 2 mooie punten sluiten we af, maar moeten we ook afscheid nemen van 1 van onze teamies. Karlijn verlaat ons voor avonturen in het buitenland. We gaan je lekkere gezichtsuitdrukkingen en opmerkingen missen als de tegenstander weer eens teveel aan je zat. Tot op trainingskamp in Frankrijk! 😉

Eindstand: 32-22

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020