De CLUB VAN… is een initiatief om H.V. Cometas wat extra financiële steun te bieden. Al vanaf 10,- steunt u onze bloeiende handbalvereniging en zorgt u mede daardoor dat wij kunnen blijven doorgroeien. De CLUB VAN.. is een voor onze handbalvereniging noodzakelijke extra geldbron.

Club van 50

Edo Gaastra
Hans en Ria Maurits
Joost Schaafsma
Jos Vermeulen
Ivo Zijlstra
Daniel Iseger
Arjen Rusticus
Wim Louwenaar

Club van 25

Nieuw initiatief

Club van 10

Nieuw initiatief

LID WORDEN

De CLUB VAN… is een voor onze handbalvereniging noodzakelijke extra geldbron, want alleen met contributiegelden redden we het als zaalsportvereniging in een (dure) gemeente als Leeuwarden niet meer. Het geld van CLUB VAN.. is overigens niet specifiek bedoeld voor de selectie-teams, maar wordt met name ook gebruikt voor het jeugdhandbal binnen de vereniging.

Dat de CLUB VAN… succesvol is, blijkt wel uit de grote groep enthousiaste CLUB VAN.. leden. Maar we kunnen zeker nog leden gebruiken. Mocht u nog mensen of bedrijven in uw omgeving weten, die Cometas een warm hart toedragen en die net als u bereid zijn om lid te worden van onze CLUB VAN.., geeft u dit dan alstublieft door.

H.V. Cometas is u dan ook bijzonder dankbaar wanneer u lid zou willen worden van de CLUB VAN…. Voor de één is dit een manier om de vereniging te sponsoren, voor de ander is het een manier om te laten zien dat men het handbal in Leeuwarden een warm hart toedraagt.

Heeft u interesse in de CLUB VAN.. neem dan contact op via het contactformulier, elke bijdrage helpt.

Wilt u gewoon een gift doen?
NL67RABO0155216988
t.n.v. H.V. Cometas – Club van

Scroll naar boven