NieuwsWedstrijdverslagBekerwedstrijd H.V.Cometas DS1

7 november 2019by H.V.Cometas
IMG_3698

The day after

Door Simone Postma, 07-11-2019

Woensdag 6 november staat er een bekerwedstrijd op het programma van H.V. Cometas DS1. Na het succes van afgelopen seizoen, met 2 wedstrijden tegen eredivisie teams, waren onze verwachtingen hoog. Zou het weer zo’n mooi bekeravontuur kunnen worden?

59 Minuten lang lijkt het daar wel op, we beginnen sterk! 1e divisie tegenstander Misker / E&O heeft zichtbaar moeite met de bal zonder hars. En hoewel wij moeten wennen aan hun offensieve 3-2-1 dekking lukt het ons te scoren. Het staat zo maar 4-0 en met snel spel weten we zelfs uit te lopen tot een voorsprong van 14-7. Wauw gaan we dit gewoon weer flikken? Met een voorsprong van 15-11 gaan we de rust in.

In de tweede helft weten we onze tegenstander nog een tijd op een afstand van 4/5 doelpunten te houden, maar in de laatste 10 minuten komen ze toch steeds dichterbij. Met een paar slimme ballen naar de cirkel weten ze penalty’s te forceren en dan gaat het snel. Aan onze kant worden ze namelijk niet gegeven voor overtredingen. Met nog minder dan 1 minuut te spelen komen ze gelijk. We hebben nog tijd voor een aanval, maar willen te graag. En zo scoort E&O in de laatste 6 seconden het winnende doelpunt. 27-28 staat op het scorebord. Ongeloof. 59 minuten winnen maar het in die laatste minuut niet over de streep kunnen trekken. Dat is zuur. Met veel gemengde gevoelens verlaten we het veld.

Wat was het spannend, wat hebben we gevochten en wat was de teleurstelling groot. Hoe oneerlijk beslissingen soms ook voelen, het is zoals het is. Wij zijn trots op dit team, de prestatie, pupillen Timo & Enna voor hun support en natuurlijk ons publiek dat altijd achter ons staat.

Zaterdag hebben we weer belangrijke zaken te doen. Winnen en onze 2e plek in de competitie behouden.

Bedankt en tot dan!

Eindstand 27-28

logofooter

Kalverdijkje 77a
8924 JJ Leeuwarden
Secretaris: 06-22548161
Sporthal: 06-14656461

© 2019 H.V.Cometas.
De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Fouten komen voor onze rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.

vriendenloterij

All content ©copyright DFP / H.V.Cometas. All rights reserved 2020