Wedstrijdverslag Exito-Cometas

Om 9:20 lopen we de hal in het pittoreske Sleen binnen. Een hal met 1 zaal met een houten vloer. Voor de verslaggever jeugdsentiment.

Exito staat 3e, Cometas 6e. Er staat wat op het spel. De jongens beginnen enthousiast met de groene hesjes aan omdat de tenues wel heel erg op elkaar lijken. Cometas begint aan de bal en Harmen scoort meteen in de 1e minuut. Quinten redt de nodige ballen en is lekker op dreef.  Harmen scoort met regelmatig maar ook Bram en Luuk  pakken de nodige punten. De heren werken goed samen, verdedigen goed en bouwen de aanval gezamenlijk op. Een genot om naar te kijken.


Quinten stopt zelfs een strafbal! Jammer genoeg in de rebound alsnog score voor Exito. De tweede helft is spannend tot de laatste seconde. Thomas pakt veel ballen. De jongens zijn fanatiek en gedreven. De bal gaat snel en strak. Maar Exito communiceert onderling heel goed. Met nog 3 minuten op de klok en een stand van 19-17 blijft het spannend. In de laatste seconde scoort Harmen de winnende goal!!!!

Gefeliciteerd Heren D Jongens

Scroll naar boven