Sponsorlights : Simon Smids

Hoe zou je het bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Balans Leeuwarden adviseert particulieren en bedrijven over verzekeringen en financiële producten zoals volledige financiële planning en inrichten hypotheek en pensioen, dat al bijna 25 jaar. Onze visie: je slaapt het lekkerst als je weet dat je je geldzaken goed hebt geregeld met een advies op maat. Daarom gaan wij met jou om de tafel te zitten om te kijken wie je bent. Wat is je situatie, wat zijn je wensen en hoe wil je er over tien jaar voorstaan? Samen zoeken we naar het beste financiële plaatje, waarbij je zo min mogelijk risico loopt tegen zo laag mogelijke kosten. En dat allemaal in normale mensentaal.

Wil je jezelf even voorstellen? Wie ben je en waarom heb je voor dit vak gekozen?
Ik ben Simon Smids geboren en getogen Leeuwarder, wat mij aangaat de mooiste stad met de mooiste inwoners van Nederland. Ben begonnen in de banketbakkerswereld, een prachtig vak wat mij aangaat maar helaas heb ik dit vak vroegtijdig moeten verlaten door een blessure aan mijn knie, overigens opgelopen tijdens een handbalwedstrijd in Wolvega.

Mijn moeder zat in het verzekeringsvak en op haar aanraden ben ik mij om gaan scholen richting de financiële dienstverlening, al snel mocht ik binnen Avéro Achmea aan de slag waar ook mijn moeder werkte, hoe mooi en bijzonder. Na het afronden van mijn opleidingen en diverse functies in de binnen- en buitendienst ben ik begonnen met Balans en dat alweer 25 jaar geleden. Met trots mag ik het leukste en mooiste kantoor leiden met een prachtig mooi team.”

Wat zijn de belangrijkste 3 producten of diensten van het bedrijf?
Verzekeringen voor particulier en bedrijf, Financiële planning en Hypotheekadvies.

Wat is de link met HV Cometas?
Ik heb van mijn 10e tot mijn 20e bij Hellas gehandbald met heel veel plezier, helaas dus moeten stoppen door een blessure aan mijn knie. Hoe mooi is het dat mijn dochter Roos het stokje in het veld van mij over heeft genomen, met enorme trots kijk ik naar haar en mag de meiden, samen met Janneke, dan ook nog eens coachen, machtig!

Wat is het mooiste HV Cometas moment tot nu toe?
Dat zijn er nogal wat maar dan kies ik toch voor het kampioensfeest van het team waar Roos in speelt, een mooi seizoen was dat. Op naar weer zo’n mooi seizoen waar we weer allemaal een beetje normaal mogen doen en publiek hebben om de meiden aan te moedigen.

Heb je nog tips of wil je nog wat kwijt?
Dat Balans nu als sponsor mag optreden van Cometas is de kers op de slagroomtaart, betrokken bij deze mooie club.

Wat is de website waar iedereen meer informatie over Balans kan vinden?
www.balans-leeuwarden.nl

Meer weten over de mogelijkheden wat betreft sponsoring?
Stuur een mail naar sponsor@cometas.nl

Scroll naar boven