Een heerlijk handbal weekend vol kampioenen!

Het was een unicum dit seizoen. Alle teams speelden de afgelopen week in Leeuwarden. Voor een aantal teams was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Woensdagavond werd door de dames midweek met een 18-3 overwinning het goede voorbeeld gegeven.

Zaterdag avond zat de Camminghahal goed gevuld voor de wedstrijden van de andere senioren teams. De dames mochten na een lange tijd weer een overwinning vieren, zij versloegen in de laatste minuten van mede hekkensluiter Westfriezen.

Helaas konden de heren niet volgen, zij verloren van Quintus. Desondanks was de sfeer in de kantine als vanouds en werd er geproost op een mooi seizoen.

Niet veel uren later stond de E-jeugd alweer op het veld. Zij hebben alles op alles gezet om hun laatste wedstrijd te winnen, helaas lukte dat vandaag niet. Toch hebben ook zij een feestje gevierd met een echte medaille, taart en limonade. Wat een toppers en wat een groei hebben zij laten zien!

Daarna was het tijd voor de kampioenen parade. Beginnend met de D-jongens, zij wonnen met ruime cijfers van SVBO en het kampioenschap was binnen!

Gevolgd door de D-meiden. Zij speelden een ware derby tegen FHC waarbij de winnaar kampioen werd. Maar vanaf minuut één lieten de meiden al zien dat er in Leeuwarden niks te halen valt. En ook zij werden met ruime cijfers kampioen!

En tot slot, mochten ook de c-meiden ten tonelen! Kampioen waren ze al, onverslagen dit jaar en ook zij lieten zien dat er maar een de beste is!

Hulde, aan alle kampioenen, teams, coaches, trainers, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers! Wat een fantastisch seizoen is er neergezet. Komende week spelen bijna alle teams een toernooi. De jeugd gaat naar Kolding (Denemarken), de heren naar België en de dames 1 naar Jupiter! Heel veel plezier!

Namens het bestuur,

Dione

Scroll naar boven